Darıca'daki önemli caddelerde yollar onarılıyor!

Darıca 15.06.2021 - 12:09, Güncelleme: 15.06.2021 - 12:09
 

Darıca'daki önemli caddelerde yollar onarılıyor!

Darıca'daki önemli caddelerde yollar onarılıyor!

Darıca’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı İstasyon, Atatürk ve Aşık Veysel Caddelerinde yol onarımı gerçekleştiriyor. Şehir genelinde vatandaşların daha rahat seyahat edebilmesini amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında caddelerin bozulan kısımlarında yol onarımı gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Darıca’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı İstasyon, Atatürk ve Aşık Veysel Caddelerinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından onarım yapılarak yol konforu arttırılıyor. BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR Gebze Bölgesi’ndeki üstyapı çalışmalarında yoğun bir mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, aynı anda birçok noktada üstyapı çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşların daha rahat seyahat edebilmesi için Darıca ilçesi İstasyon Caddesi’nin bozuk olan bir kısmına binder ve aşınma tabakası asfaltı serildi. Ayrıca Atatürk Caddesi’nde trimer kazısı sonrası asfalt serimi yapılırken Aşık Veysel Caddesi’nde bozuk olan kısımların onarımı gerçekleştirildi.
Darıca'daki önemli caddelerde yollar onarılıyor!

Darıca’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı İstasyon, Atatürk ve Aşık Veysel Caddelerinde yol onarımı gerçekleştiriyor.

Şehir genelinde vatandaşların daha rahat seyahat edebilmesini amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında caddelerin bozulan kısımlarında yol onarımı gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Darıca’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı İstasyon, Atatürk ve Aşık Veysel Caddelerinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından onarım yapılarak yol konforu arttırılıyor.

BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Gebze Bölgesi’ndeki üstyapı çalışmalarında yoğun bir mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, aynı anda birçok noktada üstyapı çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşların daha rahat seyahat edebilmesi için Darıca ilçesi İstasyon Caddesi’nin bozuk olan bir kısmına binder ve aşınma tabakası asfaltı serildi. Ayrıca Atatürk Caddesi’nde trimer kazısı sonrası asfalt serimi yapılırken Aşık Veysel Caddesi’nde bozuk olan kısımların onarımı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.