Darıca’dan Balçık Mezarlığı’na yeniden sefer başladı!

Darıca 03.06.2021 - 15:36, Güncelleme: 03.06.2021 - 15:36
 

Darıca’dan Balçık Mezarlığı’na yeniden sefer başladı!

Darıca’dan Balçık Mezarlığı’na yeniden sefer başladı!

Darıca Belediyesi tarafından Balçık Mezarlığı’na düzenlenen ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edilen ücretsiz otobüs seferleri kademeli normalleşme kararının ardından tekrar başladı. Darıca Belediyesi tarafından Balçık Mezarlığı’na düzenlenen ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edilen ücretsiz otobüs seferleri kademeli normalleşme kararının ardından tekrar başladı. Darıca’dan Balçık Mezarlığı’na ulaşmak isteyenler için Cuma günleri öğleden önce saat 10.00 ve öğleden sonra saat 14.00 olmak üzere iki sefer düzenlenecek. Cumhuriyet Meydanı’ndan kalkacak otobüsler İstasyon Caddesi, Dr. Zeki Acar Caddesi, Gaffar Okkan Caddesi, Lokman Hekim Caddesi, Battal Gazi Caddesi, Aydınlar Caddesi, Atatürk Caddesi ve Aşıroğlu Caddesi gibi Darıca’nın farklı mahallelerinden geçerek duraklarından vatandaşları alarak Balçık Mezarlığı’na götürecek. Aynı şekilde otobüsler Balçık’tan vatandaşları Darıca’ya getirecek. Otobüs güzergahı ve durakları için detaylı bilgi almak isteyenlerin 0549 737 60 24 numaralı telefonu arayabileceği belirtildi.
Darıca’dan Balçık Mezarlığı’na yeniden sefer başladı!

Darıca Belediyesi tarafından Balçık Mezarlığı’na düzenlenen ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edilen ücretsiz otobüs seferleri kademeli normalleşme kararının ardından tekrar başladı.

Darıca Belediyesi tarafından Balçık Mezarlığı’na düzenlenen ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edilen ücretsiz otobüs seferleri kademeli normalleşme kararının ardından tekrar başladı. Darıca’dan Balçık Mezarlığı’na ulaşmak isteyenler için Cuma günleri öğleden önce saat 10.00 ve öğleden sonra saat 14.00 olmak üzere iki sefer düzenlenecek. Cumhuriyet Meydanı’ndan kalkacak otobüsler İstasyon Caddesi, Dr. Zeki Acar Caddesi, Gaffar Okkan Caddesi, Lokman Hekim Caddesi, Battal Gazi Caddesi, Aydınlar Caddesi, Atatürk Caddesi ve Aşıroğlu Caddesi gibi Darıca’nın farklı mahallelerinden geçerek duraklarından vatandaşları alarak Balçık Mezarlığı’na götürecek. Aynı şekilde otobüsler Balçık’tan vatandaşları Darıca’ya getirecek. Otobüs güzergahı ve durakları için detaylı bilgi almak isteyenlerin 0549 737 60 24 numaralı telefonu arayabileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.