Darıca’dan sel bölgesine destek tırı!

Darıca 17.08.2021 - 13:30, Güncelleme: 17.08.2021 - 13:30
 

Darıca’dan sel bölgesine destek tırı!

Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Darıca Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği acil ihtiyaç malzemeleri Kastamonu, Sinop, Karabük ve Bartın’a gönderildi.

Yaşanan sel felaketi sonrası harekete geçen Darıca Kaymakamlığı, selden olumsuz etkilenen vatandaşlar için acil ihtiyaç malzemelerini yola çıkardı. Darıca Kaymakamlığı’nın koordinasyonluğunda düzenlenen ve Darıca Belediyesi ile Türk Kızılay’ı Darıca Şubesi’nin katkı sağladığı jeneratör, su, gıda ve hijyen kolilerinden oluşan acil ihtiyaç malzemeleri Kastamonu, Sinop, Karabük ve Bartın’a gönderildi. Hazırlanan kolilerin içerisinde temel gıda malzemeleri de bulunurken yardım tırları Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Kızılay Darıca Şubesi yetkilileri tarafından uğurlandı. “ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ” Yardım tırların uğurlanmasının ardından açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaraların sarılması için devletin gereken her şeyi yapacağını söyleyerek, sel felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi. Başkan Muzaffer Bıyık, “Devletimiz ilk andan itibaren tüm imkanlarını seferber etti. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Kastamonu, Bartın ve Sinop afet bölgesi ilan edildi. İnşallah bütün kurumlarımız ve vatandaşlarımızla el ele vererek yaraları hep birlikte saracağız ve üzerimize ne düşüyorsa canla başla çalışacağız” dedi. KAYMAKAM KARA’DAN TEŞEKKÜR Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, ”Başta vefat eden vatandaşlarımıza başsağlığı diliyor, bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Millet olarak zor günlerimizde dayanışmamızı, yardımlaşmamızı, acılarımızı paylaşmamızı ve birlik- beraberlik içinde olduğumuzu göstermek çok önemli.  Bu kapsamda ‘Ben de varım’ kampanyası ile ülke olarak geçirdiğimiz şu zor günlerde desteklerini esirmeyen ve bu organizasyonda emeği geçen Darıcalı vatandaşlarımıza, görevli ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi
Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Darıca Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği acil ihtiyaç malzemeleri Kastamonu, Sinop, Karabük ve Bartın’a gönderildi.

Yaşanan sel felaketi sonrası harekete geçen Darıca Kaymakamlığı, selden olumsuz etkilenen vatandaşlar için acil ihtiyaç malzemelerini yola çıkardı. Darıca Kaymakamlığı’nın koordinasyonluğunda düzenlenen ve Darıca Belediyesi ile Türk Kızılay’ı Darıca Şubesi’nin katkı sağladığı jeneratör, su, gıda ve hijyen kolilerinden oluşan acil ihtiyaç malzemeleri Kastamonu, Sinop, Karabük ve Bartın’a gönderildi. Hazırlanan kolilerin içerisinde temel gıda malzemeleri de bulunurken yardım tırları Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Kızılay Darıca Şubesi yetkilileri tarafından uğurlandı.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Yardım tırların uğurlanmasının ardından açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaraların sarılması için devletin gereken her şeyi yapacağını söyleyerek, sel felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi. Başkan Muzaffer Bıyık, “Devletimiz ilk andan itibaren tüm imkanlarını seferber etti. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Kastamonu, Bartın ve Sinop afet bölgesi ilan edildi. İnşallah bütün kurumlarımız ve vatandaşlarımızla el ele vererek yaraları hep birlikte saracağız ve üzerimize ne düşüyorsa canla başla çalışacağız” dedi.

KAYMAKAM KARA’DAN TEŞEKKÜR

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, ”Başta vefat eden vatandaşlarımıza başsağlığı diliyor, bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Millet olarak zor günlerimizde dayanışmamızı, yardımlaşmamızı, acılarımızı paylaşmamızı ve birlik- beraberlik içinde olduğumuzu göstermek çok önemli.  Bu kapsamda ‘Ben de varım’ kampanyası ile ülke olarak geçirdiğimiz şu zor günlerde desteklerini esirmeyen ve bu organizasyonda emeği geçen Darıcalı vatandaşlarımıza, görevli ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.