19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Eray Avrupa’yı dize getirdi!

Spor 23.05.2021 - 13:33, Güncelleme: 23.05.2021 - 13:33
 

Darıcalı Eray Avrupa’yı dize getirdi!

ERAY ŞAMDAN AVRUPA ŞAMPİYONU

Hırvatistan’da yapılan 55. Avrupa Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü milli sporcusu Eray Şamdan, erkekler kumite 60 kilo finalinde Letonyalı rakibi Kalvis Kalnins’i mağlup ederek 7.kez Avrupa Şampiyonu oldu. Ülkemize ve Darıca’ya altın madalya kazandırma gururunu yaşayan Şamdan, Türk bayrağımızı göndere çektirirken, sadece Darıca’yı değil, ülkemizi de sevince boğdu. Daha önce alt yaşlarda 6 Avrupa şampiyonu olan Eray, böylece büyüklerde kariyerinin ilk altın madalyasını kazanmış oldu. BIYIK MAÇI HEYECANLA İZLEDİ Sporun ve sporcunun daimi destekçisi olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Eray Şamdan’ın Avrupa Şampiyonluğu elde etmesinden duydukları gururu ve mutluluğu dile getirerek, ‘Altın Çocuk Eray’ı tebrik etti. Başkan Bıyık’ın, TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanan nefes kesen final müsabakasını heyecanla takip ettiği ve Eray’ın zaferi sonrasında büyük mutluk yaşadığı öğrenildi. Bıyık müsabaka sonunda sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Hırvatistan’da düzenlenen 55. Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olarak İstiklal Marşımızı okutan Eray kardeşimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.
ERAY ŞAMDAN AVRUPA ŞAMPİYONU

Hırvatistan’da yapılan 55. Avrupa Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü milli sporcusu Eray Şamdan, erkekler kumite 60 kilo finalinde Letonyalı rakibi Kalvis Kalnins’i mağlup ederek 7.kez Avrupa Şampiyonu oldu. Ülkemize ve Darıca’ya altın madalya kazandırma gururunu yaşayan Şamdan, Türk bayrağımızı göndere çektirirken, sadece Darıca’yı değil, ülkemizi de sevince boğdu. Daha önce alt yaşlarda 6 Avrupa şampiyonu olan Eray, böylece büyüklerde kariyerinin ilk altın madalyasını kazanmış oldu.

BIYIK MAÇI HEYECANLA İZLEDİ

Sporun ve sporcunun daimi destekçisi olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Eray Şamdan’ın Avrupa Şampiyonluğu elde etmesinden duydukları gururu ve mutluluğu dile getirerek, ‘Altın Çocuk Eray’ı tebrik etti. Başkan Bıyık’ın, TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanan nefes kesen final müsabakasını heyecanla takip ettiği ve Eray’ın zaferi sonrasında büyük mutluk yaşadığı öğrenildi. Bıyık müsabaka sonunda sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Hırvatistan’da düzenlenen 55. Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olarak İstiklal Marşımızı okutan Eray kardeşimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.