19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Gizem’i Müge Anlı buldu!

Darıca 04.06.2021 - 11:15, Güncelleme: 04.06.2021 - 11:15
 

Darıcalı Gizem’i Müge Anlı buldu!

Darıcalı Otizmli 21 yaşındaki Gizem Dünki, 2 gündür kayıp olarak aranıyordu. Aile, kızlarının bulunması için ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı katıldı. Gizem Dünki, dakikalar sonra Sakarya’da bulundu.

21 yaşındaki otizmli üniversite öğrencisi Gizem Dünki kayıp olarak aranıyordu. İzmit’te yaşayan Dünki ailesinin 4 çocuğundan biri olan aynı üniversite öğrencisi otizmli Gizem’den iki gündür haber alınamıyordu. Darıca’da teyzesinin evine gelen ve buradan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Gizem Dünki, son olarak ise Gölcük’te görülmüştü. SAKARYA’DA BULUNDU Kızlarından bir türlü haber alamayan aile soluğu ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Anne Hülya Dünki, kızının bir süre önce telefondan birisiyle konuştuğu ve onun tarafından dolandırıldığını söyleyerek sonrasında ise kızının kaybolduğunu belirtti. Kızının 7-8 bin TL dolandırıldığını belirten anne Hülya Dünki, kızının başına bir şey gelmeden bulunmasını istedi. Yayından 5 dakika sonra ise Gizem Dünki, Sakarya’da bir çay ocağında bulundu. Aile kızlarının bulunmasıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşadı.  
Darıcalı Otizmli 21 yaşındaki Gizem Dünki, 2 gündür kayıp olarak aranıyordu. Aile, kızlarının bulunması için ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı katıldı. Gizem Dünki, dakikalar sonra Sakarya’da bulundu.

21 yaşındaki otizmli üniversite öğrencisi Gizem Dünki kayıp olarak aranıyordu. İzmit’te yaşayan Dünki ailesinin 4 çocuğundan biri olan aynı üniversite öğrencisi otizmli Gizem’den iki gündür haber alınamıyordu. Darıca’da teyzesinin evine gelen ve buradan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Gizem Dünki, son olarak ise Gölcük’te görülmüştü.

SAKARYA’DA BULUNDU

Kızlarından bir türlü haber alamayan aile soluğu ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Anne Hülya Dünki, kızının bir süre önce telefondan birisiyle konuştuğu ve onun tarafından dolandırıldığını söyleyerek sonrasında ise kızının kaybolduğunu belirtti. Kızının 7-8 bin TL dolandırıldığını belirten anne Hülya Dünki, kızının başına bir şey gelmeden bulunmasını istedi. Yayından 5 dakika sonra ise Gizem Dünki, Sakarya’da bir çay ocağında bulundu. Aile kızlarının bulunmasıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.