Darıcalı hırsız yakalandı!

Asayiş 09.01.2021 - 11:59, Güncelleme: 09.01.2021 - 11:59
 

Darıcalı hırsız yakalandı!

Darıcalı hırsız yakalandı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İl genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında dün Darıca’da meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisinin M.T. isimli şahsı tespit ederek, yapılan operasyon ile yakaladı Darıca'da bir evden hırsızlık yapıldığı yönündeki ihbarı değerlendiren polis, yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren kişinin M.T. olduğunu tespit etti. Fiziki takibin ardından harekete geçen polis, yapılan operasyonla hırsızlık şüphelisi M.T'yi ele geçirirken, zanlının benzer suçlardan ve konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan toplam 17 Yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası olduğunu tespit etti. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen M.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Darıcalı hırsız yakalandı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İl genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında dün Darıca’da meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisinin M.T. isimli şahsı tespit ederek, yapılan operasyon ile yakaladı

Darıca'da bir evden hırsızlık yapıldığı yönündeki ihbarı değerlendiren polis, yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren kişinin M.T. olduğunu tespit etti. Fiziki takibin ardından harekete geçen polis, yapılan operasyonla hırsızlık şüphelisi M.T'yi ele geçirirken, zanlının benzer suçlardan ve konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan toplam 17 Yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası olduğunu tespit etti. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen M.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.