“Darıcamıza söz verdik”

Darıca 31.03.2021 - 13:20, Güncelleme: 31.03.2021 - 13:20
 

“Darıcamıza söz verdik”

“Darıcamıza söz verdik”

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından en yakın rakibine 11 bin 127 oy fark atarak 59 bin 384 oyla Darıca Belediye Başkanı olarak seçilen Muzaffer Bıyık, seçimden önce verdiği vaatlerini yerine getirdiğini gösteren özel bir videoyu sosyal medya hesaplarından yayınladı. Söz verdiği projelerinin büyük kısmını 2 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştiren ve seçim beyannamesinde yer almayan projeler için de gece gündüz çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2 yılını anlatan özel videosunu sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Başkan Bıyık ‘Hizmet Dolu 2 Yıl’ başlığı ile yayınladığı video ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Daha 2. görev yılımızda söz verdiğimiz projelerimizin büyük kısmını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 31 Mart’ta Darıca’ya ‘Canla Başla’ çalışmamız için bize yetki veren tüm hemşerilerime kucak dolusu sevgiler. Sizlerden aldığımız güçle daha çok çalışacak ve daha çok üreteceğiz. İÇİM RAHAT İki yıl önce bugün yapılan seçimler ile sizlerin oylarıyla bu kutlu göreve geldik. Bugün itibari ile hayatımın iki yılı milletin bana verdiği görevi yapma onuru ile geçti. Çok çalışmamızın ve kaynakları verimli şekilde kullanmanın verdiği güvenle içim rahat. Göreve geldiğimiz günden itibaren canla başla çalışarak birçok projeyi hayata geçirdik. İnşallah Darıca halkı da ikinci yılımızın ardından verdiği oyu hak ettiğimizi düşünüyordur. Daha önümüzde uzun yıllar, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimizle yapacağımız çok hizmet var. Gelecek güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz. Biz Darıcamıza söz verdik.” Sosyal medyada paylaşılan video Darıcalılar tarafından büyük beğeni topladı.
“Darıcamıza söz verdik”

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından en yakın rakibine 11 bin 127 oy fark atarak 59 bin 384 oyla Darıca Belediye Başkanı olarak seçilen Muzaffer Bıyık, seçimden önce verdiği vaatlerini yerine getirdiğini gösteren özel bir videoyu sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Söz verdiği projelerinin büyük kısmını 2 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştiren ve seçim beyannamesinde yer almayan projeler için de gece gündüz çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2 yılını anlatan özel videosunu sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Başkan Bıyık ‘Hizmet Dolu 2 Yıl’ başlığı ile yayınladığı video ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Daha 2. görev yılımızda söz verdiğimiz projelerimizin büyük kısmını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 31 Mart’ta Darıca’ya ‘Canla Başla’ çalışmamız için bize yetki veren tüm hemşerilerime kucak dolusu sevgiler. Sizlerden aldığımız güçle daha çok çalışacak ve daha çok üreteceğiz.

İÇİM RAHAT

İki yıl önce bugün yapılan seçimler ile sizlerin oylarıyla bu kutlu göreve geldik. Bugün itibari ile hayatımın iki yılı milletin bana verdiği görevi yapma onuru ile geçti. Çok çalışmamızın ve kaynakları verimli şekilde kullanmanın verdiği güvenle içim rahat. Göreve geldiğimiz günden itibaren canla başla çalışarak birçok projeyi hayata geçirdik. İnşallah Darıca halkı da ikinci yılımızın ardından verdiği oyu hak ettiğimizi düşünüyordur. Daha önümüzde uzun yıllar, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimizle yapacağımız çok hizmet var. Gelecek güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz. Biz Darıcamıza söz verdik.” Sosyal medyada paylaşılan video Darıcalılar tarafından büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.