19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Darıcamızı daha iyi yerlere getireceğiz”

Darıca 04.07.2021 - 16:02, Güncelleme: 04.07.2021 - 16:02
 

“Darıcamızı daha iyi yerlere getireceğiz”

“Darıcamızı daha iyi yerlere getireceğiz”

Darıca Ardahanlılar Derneği’nde hemşeri dernekleri ile bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıcamız güzellikleri ve konumu ile daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Sizlerin desteği ile hep birlikte Darıcamızı daha iyi yerlere getireceğiz” dedi. Darıca Ardahanlılar Derneği’nde, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın katılımları ile hemşeri dernekleri buluşması gerçekleştirildi. Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık, toplantıda dernek yöneticilerinin talep ve sorunlarını dinledi. Darıca’nın her geçen gün yapılan yatırımlarla bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’yı ortak akıl ile yönettiklerini söyledi. TAHİR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM Darıca’nın Kocaeli’nin gözdesi olduğunu belirten ve yapılan yatırımlar ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’nın kimliğini yeniden oluşturuyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Beyin destekleri ile Darıca atılım yaşıyor. Pandemi sürecinde yaptığımız çalışmalar ile Darıca’da vatandaşlarımızı mağdur etmedik. İhtiyacı olan herkese elimizi uzatmaya çalıştık” dedi. DARICA’NIN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Darıca’nın hak ettiği değerin görmesi için çalışacaklarını söyleyen Başkan Bıyık, “Darıca, bizim yaşadığımız, doğduğumuz büyüdüğümüz yer. İlçemizi el ele vererek hak ettiği yere getirmemiz gerekiyor. Darıcamız güzellikleri ve konumu ile daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Sizlerin desteği ile hep birlikte Darıcamızı daha iyi yerlere getireceğiz” açıklamasında bulundu.
“Darıcamızı daha iyi yerlere getireceğiz”

Darıca Ardahanlılar Derneği’nde hemşeri dernekleri ile bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıcamız güzellikleri ve konumu ile daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Sizlerin desteği ile hep birlikte Darıcamızı daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

Darıca Ardahanlılar Derneği’nde, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın katılımları ile hemşeri dernekleri buluşması gerçekleştirildi. Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık, toplantıda dernek yöneticilerinin talep ve sorunlarını dinledi. Darıca’nın her geçen gün yapılan yatırımlarla bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’yı ortak akıl ile yönettiklerini söyledi.

TAHİR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Darıca’nın Kocaeli’nin gözdesi olduğunu belirten ve yapılan yatırımlar ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’nın kimliğini yeniden oluşturuyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Beyin destekleri ile Darıca atılım yaşıyor. Pandemi sürecinde yaptığımız çalışmalar ile Darıca’da vatandaşlarımızı mağdur etmedik. İhtiyacı olan herkese elimizi uzatmaya çalıştık” dedi.

DARICA’NIN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Darıca’nın hak ettiği değerin görmesi için çalışacaklarını söyleyen Başkan Bıyık, “Darıca, bizim yaşadığımız, doğduğumuz büyüdüğümüz yer. İlçemizi el ele vererek hak ettiği yere getirmemiz gerekiyor. Darıcamız güzellikleri ve konumu ile daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Sizlerin desteği ile hep birlikte Darıcamızı daha iyi yerlere getireceğiz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ak Partili
(04.07.2021 16:38 - #72364)
Başkan sen önce yolları asfalt yap edep yahu arabalar döküldü partiliyiz diye sesimiz cikmayacakmi
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.