Darıca’nın dev projesinde sona geliniyor!

Darıca 02.09.2021 - 10:21, Güncelleme: 02.09.2021 - 10:21
 

Darıca’nın dev projesinde sona geliniyor!

Darıca’yı adeta şantiyeye çeviren, seçim beyannamesinde verdiği sözleri bir bir tutan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın büyük önem verdiği Rüstem Metin Yurttaş Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi’nde sona geliniyor.

Darıca’nın en büyük mahallesi olan Kazım Karabekir Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından biri olan Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kaba inşaat çalışmaları tamamlanan Darıca Belediyesi Rüstem Metin Yurttaş Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Bıyık, kaba inşaat çalışmalarının bittiğini, ince inşaat çalışmalarına geçileceğini söyledi. MAHALLENİN VE BÖLGENİN İHTİYACI KARŞILANACAK Söz verdikleri bir projeyi daha hayata geçirmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’da belediye ve hayırsever katkısıyla söz verdiğimiz bir projenin daha sonuna geliyoruz. Toplam bin 756 metrekare kapalı alandan oluşacak ve zemin artı 2 kattan oluşacak proje hem aile sağlığı merkezi hem de mini bir kültür merkezi olarak hizmet verecek. Zemin katta 8 adet doktor odası, aşı odası, gebe izleme odası gibi alanlar olacak. 1. Katta 4 adet derslik, çok amaçlı salon, kütüphane, bilgisayar sınıfı ve kulüp odaları yer alacak. 2. Katta ise fuaye alanı ve yaklaşık 200 kişilik konferans salonu olacak. Aile sağlığı merkezinin yanı sıra mini bir kültür merkezi olarak hizmet verecek proje ile mahallenin ve bölgenin ihtiyacını karşılamış olacağız” dedi.
Darıca’yı adeta şantiyeye çeviren, seçim beyannamesinde verdiği sözleri bir bir tutan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın büyük önem verdiği Rüstem Metin Yurttaş Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi’nde sona geliniyor.

Darıca’nın en büyük mahallesi olan Kazım Karabekir Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından biri olan Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kaba inşaat çalışmaları tamamlanan Darıca Belediyesi Rüstem Metin Yurttaş Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Bıyık, kaba inşaat çalışmalarının bittiğini, ince inşaat çalışmalarına geçileceğini söyledi.

MAHALLENİN VE BÖLGENİN İHTİYACI KARŞILANACAK

Söz verdikleri bir projeyi daha hayata geçirmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’da belediye ve hayırsever katkısıyla söz verdiğimiz bir projenin daha sonuna geliyoruz. Toplam bin 756 metrekare kapalı alandan oluşacak ve zemin artı 2 kattan oluşacak proje hem aile sağlığı merkezi hem de mini bir kültür merkezi olarak hizmet verecek. Zemin katta 8 adet doktor odası, aşı odası, gebe izleme odası gibi alanlar olacak. 1. Katta 4 adet derslik, çok amaçlı salon, kütüphane, bilgisayar sınıfı ve kulüp odaları yer alacak. 2. Katta ise fuaye alanı ve yaklaşık 200 kişilik konferans salonu olacak. Aile sağlığı merkezinin yanı sıra mini bir kültür merkezi olarak hizmet verecek proje ile mahallenin ve bölgenin ihtiyacını karşılamış olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.