Darıca’nın dev projesinin temeli atıldı!

Darıca 12.01.2021 - 12:31, Güncelleme: 12.01.2021 - 12:31
 

Darıca’nın dev projesinin temeli atıldı!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Kazım Karabekir Mahallesi’nin Sokullu Caddesi tarafına yapılacak olan sağlık ocağı ve kültür merkezinin temelinin atıldığını açıkladı.

Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir yandan koronavirüs ile savaşırken bir yandan da hayata geçirilecek olan projelerle ilgileniyor. Darıca için hizmet ve çözüm üretmeye devam ettiklerini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık sağlık ocağı ve kültür merkezinin temelinin atıldığını açıkladı.   BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLECEK Başkan Bıyık, “Kazım Karabekir Mahallemize yapmayı planladığımız sağlık ocağı ve kültür merkezinin çalışmalarına başladık. Gerçekleştireceğimiz projenin zemin katı Halk Sağlığı Merkezi olacak. 1. ve 2. Katları ise Darıca Belediyesi Kültür Merkezi olarak hizmet verecek. Mahallelerimizdeki eksiklikleri gidermek adına çalışmalarımızı şekillendirirken bu proje ile Kazım Karabekir Mahallemizin Sokullu Caddesi tarafında kalan bölümünde büyük bir eksikliği gidermiş olacağız” dedi.  
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Kazım Karabekir Mahallesi’nin Sokullu Caddesi tarafına yapılacak olan sağlık ocağı ve kültür merkezinin temelinin atıldığını açıkladı.

Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir yandan koronavirüs ile savaşırken bir yandan da hayata geçirilecek olan projelerle ilgileniyor. Darıca için hizmet ve çözüm üretmeye devam ettiklerini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık sağlık ocağı ve kültür merkezinin temelinin atıldığını açıkladı.  

BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLECEK

Başkan Bıyık, “Kazım Karabekir Mahallemize yapmayı planladığımız sağlık ocağı ve kültür merkezinin çalışmalarına başladık. Gerçekleştireceğimiz projenin zemin katı Halk Sağlığı Merkezi olacak. 1. ve 2. Katları ise Darıca Belediyesi Kültür Merkezi olarak hizmet verecek. Mahallelerimizdeki eksiklikleri gidermek adına çalışmalarımızı şekillendirirken bu proje ile Kazım Karabekir Mahallemizin Sokullu Caddesi tarafında kalan bölümünde büyük bir eksikliği gidermiş olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.