Darıca’nın eğitimi masada!

Darıca 28.09.2021 - 11:40, Güncelleme: 28.09.2021 - 11:40
 

Darıca’nın eğitimi masada!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve meclis üyeleri, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u ziyaret ederek, Darıca’nın eğitimini masaya yatırdı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve meclis üyeleri, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u ziyaret etti. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’a ziyaretinde; Meclis Üyeleri Özkan Sarıtoprak, Tuncer Saltaş, Osman Demir eşlik etti. Darıca’nın eğitimini masaya yatıran CHP’liler, taşımalı eğitimin son bulması için yeni okulların yapılması gerektiğini, ilçede ortaokul eksikliğinin bir an önce yeni projeler yapılması gerektiğini ve okullarda yaşanan güvenlik eksikliğinin arttırılmasını gerektiğini söyledi. SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİLECEK CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün Belediye Meclis üyelerimizle birlikte, ilçemizde yaşanan eğitim sorunları ile alakalı olarak İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın İsmail Oğuz ile bir araya geldik. Sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunduk. Taşınmalı eğitimin bir an önce son bulması noktasında yeni okullara duyulan ihtiyacın karşılanacağı yeni okulların inşası, covid tedbirlerinin ve okullarda yaşanan güvenlik sorunlarının çözümü için tedbirlerin artırılacağı, hızla artan nüfusun gereği ortaokul ihtiyacının karşılanması için yeni projelerin yapılması konularında çözüm üretilmesi gerektiğini konuştuk. Misafirperverliği için Sayın İsmail Oğuz’a teşekkür ederiz.”
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve meclis üyeleri, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u ziyaret ederek, Darıca’nın eğitimini masaya yatırdı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve meclis üyeleri, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u ziyaret etti. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’a ziyaretinde; Meclis Üyeleri Özkan Sarıtoprak, Tuncer Saltaş, Osman Demir eşlik etti. Darıca’nın eğitimini masaya yatıran CHP’liler, taşımalı eğitimin son bulması için yeni okulların yapılması gerektiğini, ilçede ortaokul eksikliğinin bir an önce yeni projeler yapılması gerektiğini ve okullarda yaşanan güvenlik eksikliğinin arttırılmasını gerektiğini söyledi.

SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİLECEK

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün Belediye Meclis üyelerimizle birlikte, ilçemizde yaşanan eğitim sorunları ile alakalı olarak İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın İsmail Oğuz ile bir araya geldik. Sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunduk. Taşınmalı eğitimin bir an önce son bulması noktasında yeni okullara duyulan ihtiyacın karşılanacağı yeni okulların inşası, covid tedbirlerinin ve okullarda yaşanan güvenlik sorunlarının çözümü için tedbirlerin artırılacağı, hızla artan nüfusun gereği ortaokul ihtiyacının karşılanması için yeni projelerin yapılması konularında çözüm üretilmesi gerektiğini konuştuk. Misafirperverliği için Sayın İsmail Oğuz’a teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.