Darıcaspor Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor

Spor 16.11.2021 - 10:39, Güncelleme: 16.11.2021 - 10:39
 

Darıcaspor Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor

Darıcaspor Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor

Amatör Küme’de rekabet eden temsilcimiz Darıcaspor, ikinci hafta mücadelesinde İzmit ekibi Gültepespor ile karşı karşıya geldi. Oyun sonucu rakibini 1-0  mağlup eden, Kırmızı- beyazlılarda geçtiğimiz haftanın yıldız ismi Ferhat Yılmaz yine sahnedeydi. 89. Dakikada attığı gol ile galibiyeti getiren 7 numara bu sezon dikkat çeken isimlerden olmaya aday. GEÇEN HAFTANIN YILDIZI FERHAT YİNE SAHNEDE Gültepespor deplasmanına çıkan kırmızı- beyazlılar saat 17:00’da İzmit Mehmet Ali Kağıtçı stadında başlayan karşılaşma 89. Dakikada Ömer Topçu’nun asistinde topu ağlar ile buluşturan Ferhat Yılmaz’ın golü ile müsabakayı 1-0 kazanarak, sahadan mutlu ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla birlikte 2/2 yapan temsilcimiz bulunduğu grupta 6 puan ve +2 averaj ile haftayı lider tamamladı.
Darıcaspor Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor

Amatör Küme’de rekabet eden temsilcimiz Darıcaspor, ikinci hafta mücadelesinde İzmit ekibi Gültepespor ile karşı karşıya geldi. Oyun sonucu rakibini 1-0  mağlup eden, Kırmızı- beyazlılarda geçtiğimiz haftanın yıldız ismi Ferhat Yılmaz yine sahnedeydi. 89. Dakikada attığı gol ile galibiyeti getiren 7 numara bu sezon dikkat çeken isimlerden olmaya aday.

GEÇEN HAFTANIN YILDIZI FERHAT YİNE SAHNEDE

Gültepespor deplasmanına çıkan kırmızı- beyazlılar saat 17:00’da İzmit Mehmet Ali Kağıtçı stadında başlayan karşılaşma 89. Dakikada Ömer Topçu’nun asistinde topu ağlar ile buluşturan Ferhat Yılmaz’ın golü ile müsabakayı 1-0 kazanarak, sahadan mutlu ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla birlikte 2/2 yapan temsilcimiz bulunduğu grupta

6 puan ve +2 averaj ile haftayı lider tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.