Darıca’ya bir sosyal tesis müjdesi daha

Darıca 16.06.2021 - 10:25, Güncelleme: 16.06.2021 - 10:25
 

Darıca’ya bir sosyal tesis müjdesi daha

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan çamlık parkı sosyal tesisinde tadilat çalışmaları yaparak kendi bünyelerinde işletmeye alacaklarını söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş’ı ziyaret etti. Mahallede yapımına devam eden projelerin gidişatı ve mahalle halkının görüşü hakkında bilgi alan Başkan Bıyık, mahallelinin sorun ve taleplerini de birinci ağızdan dinledi. Mahalledeki eksiklikleri not alarak sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını ifade eden Bıyık, mahalle muhtarlığının yanında bulunan Çamlık Parkı Sosyal Tesisinde de incelemelerde bulundu. SOSYAL TESİS TADİLATIN ARDINDAN HİZMETE AÇILACAK Atıl vaziyette bulunan Çamlık Parkı Sosyal Tesisinde tadilat çalışmaları başlatacaklarını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal tesisin işletmesini de belediye bünyesinde olacağını belirtti. Misafirperverliğinden ötürü Osmangazi Mahalle Muhtarına teşekkür eden Başkan Bıyık, muhtarlık ziyaretlerinin devam edeceğini dile getirerek sorun ve taleplerin en kısa sürede çözümlenmesi için çalıştıklarını bildirdi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan çamlık parkı sosyal tesisinde tadilat çalışmaları yaparak kendi bünyelerinde işletmeye alacaklarını söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş’ı ziyaret etti. Mahallede yapımına devam eden projelerin gidişatı ve mahalle halkının görüşü hakkında bilgi alan Başkan Bıyık, mahallelinin sorun ve taleplerini de birinci ağızdan dinledi. Mahalledeki eksiklikleri not alarak sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını ifade eden Bıyık, mahalle muhtarlığının yanında bulunan Çamlık Parkı Sosyal Tesisinde de incelemelerde bulundu.

SOSYAL TESİS TADİLATIN ARDINDAN HİZMETE AÇILACAK

Atıl vaziyette bulunan Çamlık Parkı Sosyal Tesisinde tadilat çalışmaları başlatacaklarını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal tesisin işletmesini de belediye bünyesinde olacağını belirtti. Misafirperverliğinden ötürü Osmangazi Mahalle Muhtarına teşekkür eden Başkan Bıyık, muhtarlık ziyaretlerinin devam edeceğini dile getirerek sorun ve taleplerin en kısa sürede çözümlenmesi için çalıştıklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.