Defans hattı güçlenmeye devam ediyor

Spor 17.06.2021 - 09:43, Güncelleme: 17.06.2021 - 09:43
 

Defans hattı güçlenmeye devam ediyor

Transfer dönemini oldukça aktif geçiren körfez ekibi Süper Lig parolası ile başlayacağı yeni sezon için tecrübeye önem veriyor. Yeşil siyahlılar son olarak MKE Ankaragücü için mücadele eden 29 yaşındaki defans oyuncusu Atila Turan ile prensip anlaşmasına vardı.

ATİLA TURAN’IN KARİYERİ Kariyerine 2009 yılında Fransa’nın Grenoble kulübünün alt yapısında başlayan Atilla sadece bir yıl sonra A Takım için mücadele etme şansı buldu, burada 23 müsabakada oynarken 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. Sonraki durağı Portekiz oldu fakat istediği forma şansını yakaladığını söyleyemeyiz. Sporting Lizbon B takımı için sadece bir 90 dakika oynayabilirken yılı doldurmadan bir başka lig ekibi Beira- Mar’a kiralandı. 8 oyunluk bir tecrübenin ardından o dönem Süper Ligde yer alan Orduspor’a katılarak belki de tek ihtiyacı olan forma istikrarını bularak 24 maçta 1 gol, 1 asist ile faydalı oldu. Buradaki başarılı oyunu sayesinde tekrar Fransa Ligine dönme şansı yakalayan Atilla Stade Reims’e katılıp 4 gol ve 3 asist ile bireysel kariyer rekorunu kırsa da 1 yıl sonra tekrar Süper Lige döndü. Bu kez İstanbul ekiplerinden Kasımpaşa ile anlaşan Atilla yine istikrarsızlığın kurbanı oldu ve 7 müsabaka oynayabilse de 2 asist ile katkı sundu. SERT BİR SEZON GEÇİRDİ Sonraki dönemde Süper Ligde kalmayı tercih eden Atilla Kayserispor ile serüvenine devam etti. 2 yılda 63 oyunla adeta kendini yeniden buldu ve 1 gol 4 asistlik performans sergiledi, Bu arada görmüş olduğu 12 sarı kart ile sert bir sezon geçirdiğini söylemek zor olmasa gerek. Geçtiğimiz sezon Süper Lige veda eden ve bu sezon TFF 1. Ligde Kocaelispor’un rakibi olan MKE Ankaragücünde ise 38 müsabakada sadece 1 asistlik katkı yapabildi. Unutmadan eklemek gerekir ki Atilla bir dönem A Milli takımımızın da formasını giymiştir. Oyun tarzı olarak bakıldığında ise sol koridorun hem geri hem de ilerisinde görev alabiliyor. Defans hattında tercih edilmesine rağmen uzun mesafe şutları oldukça etkili ve fırsat buldukça ceza sahası içinde olmak istiyor denilebilir. AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN GELDİ Kocaelispor resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.     Kamuoyuna Duyurulur; Kulübümüz başarılı sol bek Atila Turan ile ön protokol imzalamış bulunmaktadır.
Transfer dönemini oldukça aktif geçiren körfez ekibi Süper Lig parolası ile başlayacağı yeni sezon için tecrübeye önem veriyor. Yeşil siyahlılar son olarak MKE Ankaragücü için mücadele eden 29 yaşındaki defans oyuncusu Atila Turan ile prensip anlaşmasına vardı.

ATİLA TURAN’IN KARİYERİ

Kariyerine 2009 yılında Fransa’nın Grenoble kulübünün alt yapısında başlayan Atilla sadece bir yıl sonra A Takım için mücadele etme şansı buldu, burada 23 müsabakada oynarken 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. Sonraki durağı Portekiz oldu fakat istediği forma şansını yakaladığını söyleyemeyiz. Sporting Lizbon B takımı için sadece bir 90 dakika oynayabilirken yılı doldurmadan bir başka lig ekibi Beira- Mar’a kiralandı. 8 oyunluk bir tecrübenin ardından o dönem Süper Ligde yer alan Orduspor’a katılarak belki de tek ihtiyacı olan forma istikrarını bularak 24 maçta 1 gol, 1 asist ile faydalı oldu. Buradaki başarılı oyunu sayesinde tekrar Fransa Ligine dönme şansı yakalayan Atilla Stade Reims’e katılıp 4 gol ve 3 asist ile bireysel kariyer rekorunu kırsa da 1 yıl sonra tekrar Süper Lige döndü. Bu kez İstanbul ekiplerinden Kasımpaşa ile anlaşan Atilla yine istikrarsızlığın kurbanı oldu ve 7 müsabaka oynayabilse de 2 asist ile katkı sundu.

SERT BİR SEZON GEÇİRDİ

Sonraki dönemde Süper Ligde kalmayı tercih eden Atilla Kayserispor ile serüvenine devam etti. 2 yılda 63 oyunla adeta kendini yeniden buldu ve 1 gol 4 asistlik performans sergiledi, Bu arada görmüş olduğu 12 sarı kart ile sert bir sezon geçirdiğini söylemek zor olmasa gerek. Geçtiğimiz sezon Süper Lige veda eden ve bu sezon TFF 1. Ligde Kocaelispor’un rakibi olan MKE Ankaragücünde ise 38 müsabakada sadece 1 asistlik katkı yapabildi. Unutmadan eklemek gerekir ki Atilla bir dönem A Milli takımımızın da formasını giymiştir. Oyun tarzı olarak bakıldığında ise sol koridorun hem geri hem de ilerisinde görev alabiliyor. Defans hattında tercih edilmesine rağmen uzun mesafe şutları oldukça etkili ve fırsat buldukça ceza sahası içinde olmak istiyor denilebilir.

AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN GELDİ

Kocaelispor resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.     Kamuoyuna Duyurulur; Kulübümüz başarılı sol bek Atila Turan ile ön protokol imzalamış bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.