Değirmendere'de Su Kesintisi: Merkez ve Yalı Mahallesi Sakinleri Dikkatli Olmalı

Gündem 29.04.2025 - 16:35, Güncelleme: 30.04.2025 - 16:40
 

Değirmendere'de Su Kesintisi: Merkez ve Yalı Mahallesi Sakinleri Dikkatli Olmalı

Değirmendere'nin Merkez ve Yalı Mahallesi'nde su kesintisi başladı. Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) ekipleri, arızaların giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

29 Nisan 2025 Salı günü sabah saat 08.42'de Değirmendere'nin Merkez ve Yalı Mahallesi'nde su kesintisi başladı. Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) ekiplerinin yaptığı açıklamaya göre, su kesintisi tahminen saat 11.00'e kadar sürecek. Arızaların giderilmesi için yoğun bir şekilde çalışıldığını belirten İSU yetkilileri, vatandaşların su kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için tedbirli olmalarını önerdi. Özellikle su depolama imkanı olanların, kesinti süresince bu imkanlardan yararlanmaları tavsiye ediliyor. Bu eş zamanlı su kesintisi, Değirmendere'nin önemli iki mahallesi olan Merkez ve Yalı Mahallesi sakinlerini etkiliyor. Vatandaşların su kesintisi hakkında önceden bilgilendirilmesi ve gerekli önlemleri almaları, olası mağduriyetlerin önüne geçilmesine yardımcı olacak. İSU ekiplerinin çalışmaları sonucunda suyun kısa sürede geri verilmesi bekleniyor.
Değirmendere'nin Merkez ve Yalı Mahallesi'nde su kesintisi başladı. Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) ekipleri, arızaların giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

29 Nisan 2025 Salı günü sabah saat 08.42'de Değirmendere'nin Merkez ve Yalı Mahallesi'nde su kesintisi başladı. Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) ekiplerinin yaptığı açıklamaya göre, su kesintisi tahminen saat 11.00'e kadar sürecek.

Arızaların giderilmesi için yoğun bir şekilde çalışıldığını belirten İSU yetkilileri, vatandaşların su kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için tedbirli olmalarını önerdi. Özellikle su depolama imkanı olanların, kesinti süresince bu imkanlardan yararlanmaları tavsiye ediliyor.

Bu eş zamanlı su kesintisi, Değirmendere'nin önemli iki mahallesi olan Merkez ve Yalı Mahallesi sakinlerini etkiliyor. Vatandaşların su kesintisi hakkında önceden bilgilendirilmesi ve gerekli önlemleri almaları, olası mağduriyetlerin önüne geçilmesine yardımcı olacak.

İSU ekiplerinin çalışmaları sonucunda suyun kısa sürede geri verilmesi bekleniyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.