Demirbaş MHP İl Başkan Vekili oldu!

Siyaset 29.08.2021 - 10:29, Güncelleme: 29.08.2021 - 10:29
 

Demirbaş MHP İl Başkan Vekili oldu!

Demirbaş MHP İl Başkan Vekili oldu!

Murat Nuri Demirbaş, MHP Kocaeli İl Başkan Vekili oldu. Yunus Emre Kurt başkanlığında Kocaeli’de büyük bir şahlanış başlatan, tüm ilçelerde ses getiren devir teslim törenleri gerçekleştirerek adeta gövde gösterisi yapan Kocaeli MHP’de, dün yapılan yönetim kurulu toplantısında icra kurulu belli oldu. Bir dönem Darıca İlçe Başkanlığı da yapan, MHP ve Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Murat Nuri Demirbaş, il başkanı Yunus Emre Kurt’un ardından MHP Kocaeli’nin 1 numaralı ismi oldu. Kocaeli’nin genelini kucaklayıcı ve birleştirici bir profil çizen MHP Kocaeli’nin kilit ismi olan Demirbaş’ın başkan vekilliği görevi il genelinde memnuniyet yarattı.  DEMİRBAŞ: HEDEF 2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE İcra kurulunun ardından yeni görevinin belli olması sonrasında açıklamalarda bulunan MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Murat Nuri Demirbaş, “İl Başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt beyin takdir ve tensipleriyle, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli il Başkan vekili görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Sayın il başkanımıza müteşekkirim, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği 2023 lider ülke Türkiye vizyonunun Kocaeli ayağında hep birlikte çalışacağız. Rabbim bizleri mahcup etmesin,  kentimize milletimize hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.
Demirbaş MHP İl Başkan Vekili oldu!

Murat Nuri Demirbaş, MHP Kocaeli İl Başkan Vekili oldu. Yunus Emre Kurt başkanlığında Kocaeli’de büyük bir şahlanış başlatan, tüm ilçelerde ses getiren devir teslim törenleri gerçekleştirerek adeta gövde gösterisi yapan Kocaeli MHP’de, dün yapılan yönetim kurulu toplantısında icra kurulu belli oldu. Bir dönem Darıca İlçe Başkanlığı da yapan, MHP ve Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Murat Nuri Demirbaş, il başkanı Yunus Emre Kurt’un ardından MHP Kocaeli’nin 1 numaralı ismi oldu. Kocaeli’nin genelini kucaklayıcı ve birleştirici bir profil çizen MHP Kocaeli’nin kilit ismi olan Demirbaş’ın başkan vekilliği görevi il genelinde memnuniyet yarattı. 

DEMİRBAŞ: HEDEF 2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE

İcra kurulunun ardından yeni görevinin belli olması sonrasında açıklamalarda bulunan MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Murat Nuri Demirbaş, “İl Başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt beyin takdir ve tensipleriyle, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli il Başkan vekili görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Sayın il başkanımıza müteşekkirim, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği 2023 lider ülke Türkiye vizyonunun Kocaeli ayağında hep birlikte çalışacağız. Rabbim bizleri mahcup etmesin,  kentimize milletimize hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.