“Derhal özür dilemelisiniz”

Siyaset 11.09.2021 - 11:12, Güncelleme: 11.09.2021 - 11:12
 

“Derhal özür dilemelisiniz”

YENİDEN REFAHLI KILIÇ’TAN EDREMİT BELEDİYESİ’NE TEPKİ;

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Edremit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla yapılan törene tepki göstererek, “CHP Edremit Belediye yetkilileri derhal özür dilemelisiniz” dedi. Balıkesir Edremit Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Edremit Şubesi’nin Edremit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği tören çok sayıda kişi tarafından tepki çekmişti. Törene bir tepki de Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç’tan geldi. Kılıç, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından efelerin zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan temsile ilişkin yaptığı açıklamada, “CHP Edremit belediye yetkilileri derhal özür dilemelisiniz. Zihniyetiniz batsın şuursuzlar güruhu kavganız kiminle. Saygı göstermek zorundasınız. Hani demokrattınız, hani kadın hakları vardı lügatınızda. Müfterisiniz vesselam. Hem cinsleri zulüm peşinde uyutulan uyutulmuş güruhta izliyor” ifadelerini kullandı.
YENİDEN REFAHLI KILIÇ’TAN EDREMİT BELEDİYESİ’NE TEPKİ;

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Edremit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla yapılan törene tepki göstererek, “CHP Edremit Belediye yetkilileri derhal özür dilemelisiniz” dedi.

Balıkesir Edremit Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Edremit Şubesi’nin Edremit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği tören çok sayıda kişi tarafından tepki çekmişti. Törene bir tepki de Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç’tan geldi. Kılıç, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından efelerin zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan temsile ilişkin yaptığı açıklamada, “CHP Edremit belediye yetkilileri derhal özür dilemelisiniz. Zihniyetiniz batsın şuursuzlar güruhu kavganız kiminle. Saygı göstermek zorundasınız. Hani demokrattınız, hani kadın hakları vardı lügatınızda. Müfterisiniz vesselam. Hem cinsleri zulüm peşinde uyutulan uyutulmuş güruhta izliyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.