Derin Bir Hikayesi Var Bu 10 Puanın!

Spor 26.10.2021 - 12:34, Güncelleme: 26.10.2021 - 12:34
 

Derin Bir Hikayesi Var Bu 10 Puanın!

Derin Bir Hikayesi Var Bu 10 Puanın!

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz, Belediye Derincespor sezona istediği başlangıcı yapamamış, ilk 5 karşılaşmada sonrasında 3 puanı bir arada görememişti. Sarı-Lacivertli ekip, sanki sezon yeniden başlamışçasına çıktığı son 4 müsabakadan 10 puan alarak, 2 Lig adına yarıştığı rakiplerine bende buradayım mesajı verdi. PLAY-OFF HATTININ 2 PUAN GERİSİNDE Belediye Derincespor, son 4 haftada  Ofspor ve Karabükspor’u 1-0 ve son olarak Gümüşhanespor’u da 2-0 yenerek, sahadan puansız gönderdi. Evinde konuk ettiği  Orduspor’la 1-1 berabere kalan ekibimiz, bu sonucun ardından puanını 14’e yükselterek düşme hattından Play-Off yarışına ortak olmuş oldu. Haftaya 7.sırada giren Sarı- Lacivertliler Play-Off hattı ile arasındaki puan farkını da ikiye düşürdü. SALI GÜNÜ KUPADA ALTAY, PAZAR GÜNÜ LİGDE CEYHANSPOR Türkiye Kupasında üçüncü tura yükselen Belediye Derincespor, Süper Ligde yer alan İzmir ekibi Altay ile eşleşmişti. Temsilcimiz, bugün deplasmanda 15.30’da başlayacak müsabakada turu geçmek için ter dökecek. Sonrasında lige dönüş yapacak Belediye Derincespor, 31 Ekim Pazar günü sahasında Adana ekibi Ceyhanspor’u ağırlayacak. Sarı- lacivertlilerde Ramazan Özkabak’ın sakatlığı bulunuyor.
Derin Bir Hikayesi Var Bu 10 Puanın!

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz, Belediye Derincespor sezona istediği başlangıcı yapamamış, ilk 5 karşılaşmada sonrasında 3 puanı bir arada görememişti. Sarı-Lacivertli ekip, sanki sezon yeniden başlamışçasına çıktığı son 4 müsabakadan 10 puan alarak, 2 Lig adına yarıştığı rakiplerine bende buradayım mesajı verdi.

PLAY-OFF HATTININ 2 PUAN GERİSİNDE

Belediye Derincespor, son 4 haftada  Ofspor ve Karabükspor’u 1-0 ve son olarak Gümüşhanespor’u da 2-0 yenerek, sahadan puansız gönderdi. Evinde konuk ettiği  Orduspor’la 1-1 berabere kalan ekibimiz, bu sonucun ardından puanını 14’e yükselterek düşme hattından Play-Off yarışına ortak olmuş oldu. Haftaya 7.sırada giren Sarı- Lacivertliler Play-Off hattı ile arasındaki puan farkını da ikiye düşürdü.

SALI GÜNÜ KUPADA ALTAY, PAZAR GÜNÜ LİGDE CEYHANSPOR

Türkiye Kupasında üçüncü tura yükselen Belediye Derincespor, Süper Ligde yer alan İzmir ekibi Altay ile eşleşmişti. Temsilcimiz, bugün deplasmanda 15.30’da başlayacak müsabakada turu geçmek için ter dökecek. Sonrasında lige dönüş yapacak Belediye Derincespor, 31 Ekim Pazar günü sahasında Adana ekibi Ceyhanspor’u ağırlayacak. Sarı- lacivertlilerde Ramazan Özkabak’ın sakatlığı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.