Derince’de hareketlilik haftası bugün başlıyor

Spor 21.09.2021 - 09:54, Güncelleme: 21.09.2021 - 09:54
 

Derince’de hareketlilik haftası bugün başlıyor

Derince’de hareketlilik haftası bugün başlıyor

Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya teşvik etmek amacıyla Avrupa Komisyonu tarafından 2002 yılından beri kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Derince’de de iki önemli program gerçekleştirecek. BİSİKLETİNİ ALDA GEL! Sağlıklı yaşam ve daha temiz çevre hedefiyle Derince Belediyesi tarafından düzenlenecek olan etkinliklerin ilki 21 Eylül Salı günü saat 18:00’de başlayacak. Bisikletiyle gelen herkesin katılabileceği ‘Bisikletini Al da Gel’ etkinliği Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi’nde gerçekleşecek. Derince’deki Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri 22 Eylül Çarşamba günü sabah saat 07:00’de Çınarlıdere Mesire Alanı’nda yapılacak ‘Doğa Yürüyüşü’ ile son bulacak.
Derince’de hareketlilik haftası bugün başlıyor

Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya teşvik etmek amacıyla Avrupa Komisyonu tarafından 2002 yılından beri kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Derince’de de iki önemli program gerçekleştirecek.

BİSİKLETİNİ ALDA GEL!

Sağlıklı yaşam ve daha temiz çevre hedefiyle Derince Belediyesi tarafından düzenlenecek olan etkinliklerin ilki 21 Eylül Salı günü saat 18:00’de başlayacak. Bisikletiyle gelen herkesin katılabileceği ‘Bisikletini Al da Gel’ etkinliği Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi’nde gerçekleşecek. Derince’deki Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri 22 Eylül Çarşamba günü sabah saat 07:00’de Çınarlıdere Mesire Alanı’nda yapılacak ‘Doğa Yürüyüşü’ ile son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.