19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Derince’de Kuşak Sınavı Şölen Tadındaydı

Spor 22.10.2021 - 14:01, Güncelleme: 22.10.2021 - 14:01
 

Derince’de Kuşak Sınavı Şölen Tadındaydı

Derince’de Kuşak Sınavı Şölen Tadındaydı

Derince Spor Kulübü’nde, tekvando kurslarına katılım sağlayan sporcular için organize edilen kuşak sınavı, şölen havasındaydı. Derince Spor Salonu’nda yapılan kuşak sınavında, 148 sporcu bir üst kuşağa geçti. ÜÇ AYRI TESİSTE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımlar sürmeye devam ediyor. ilçede, yakın zamanda kurulan Derince Spor Kulübü’nde geleceğin yıldız adayı sporcular yetişiyor. Derince Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren kurslarda, en fazla talep gören branşlardan biri de Tekvando. Antrenör Tuncay Karak yönetimindeki kurslar, Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Spor Salonu, Derince Şehit Osmangazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çınarlı Ortaokulu’nda hız kesmeden sürüyor. 6-16 yaş grupları arasında üç ayrı kurs merkezinde cumartesi ve pazar günleri devam eden yapılan kurslarda yer alan öğrenciler, bu defa kuşak sınavı coşkusu yaşadı. BAŞKAN AYGÜN EMEĞİ GEÇEN HERKESİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM DEDİ Derince Spor Salonu’nda düzenlenen kuşak sınavında 148 sporcu bir üst kuşağa yükselmek için emek verdi. Kuşak sınavını izleyerek, sporcuların heyecanına ortak olan başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için bir yandan yeni spor alanları oluştururken, kurduğumuz Derince Spor Kulübü bünyesinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 21 branşta binlerce sporcumuza eğitim verdiğimiz kulübümüzde bugün tekvando branşında kuşak sınavı heyecanı yaşandı. Bizler de başkan yardımcımız Kemal Bayraktar ile tekvando kurslarına katılan kıymetli evlatlarımızın yaşadıkları heyecana ortak olduk. Yeni kuşaklarını, madalyalarını ve sertifikalarını takdim ettiğimiz sporcularımızı, ailelerini ve antrenörlerimizi gönülden tebrik ediyorum” dedi.
Derince’de Kuşak Sınavı Şölen Tadındaydı

Derince Spor Kulübü’nde, tekvando kurslarına katılım sağlayan sporcular için organize edilen kuşak sınavı, şölen havasındaydı. Derince Spor Salonu’nda yapılan kuşak sınavında, 148 sporcu bir üst kuşağa geçti.

ÜÇ AYRI TESİSTE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımlar sürmeye devam ediyor. ilçede, yakın zamanda kurulan Derince Spor Kulübü’nde geleceğin yıldız adayı sporcular yetişiyor. Derince Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren kurslarda, en fazla talep gören branşlardan biri de Tekvando. Antrenör Tuncay Karak yönetimindeki kurslar, Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Spor Salonu, Derince Şehit Osmangazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çınarlı Ortaokulu’nda hız kesmeden sürüyor. 6-16 yaş grupları arasında üç ayrı kurs merkezinde cumartesi ve pazar günleri devam eden yapılan kurslarda yer alan öğrenciler, bu defa kuşak sınavı coşkusu yaşadı.

BAŞKAN AYGÜN EMEĞİ GEÇEN HERKESİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM DEDİ

Derince Spor Salonu’nda düzenlenen kuşak sınavında 148 sporcu bir üst kuşağa yükselmek için emek verdi. Kuşak sınavını izleyerek, sporcuların heyecanına ortak olan başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için bir yandan yeni spor alanları oluştururken, kurduğumuz Derince Spor Kulübü bünyesinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 21 branşta binlerce sporcumuza eğitim verdiğimiz kulübümüzde bugün tekvando branşında kuşak sınavı heyecanı yaşandı. Bizler de başkan yardımcımız Kemal Bayraktar ile tekvando kurslarına katılan kıymetli evlatlarımızın yaşadıkları heyecana ortak olduk. Yeni kuşaklarını, madalyalarını ve sertifikalarını takdim ettiğimiz sporcularımızı, ailelerini ve antrenörlerimizi gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.