19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Derince’den Ceyhan’a Bir Düzenin Yarısı Kadar

Spor 02.11.2021 - 09:38, Güncelleme: 02.11.2021 - 09:38
 

Derince’den Ceyhan’a Bir Düzenin Yarısı Kadar

Derince’den Ceyhan’a Bir Düzenin Yarısı Kadar

TFF 3.Lig 3.Grup'ta rekabet eden temsilcimiz Belediye Derincespor sezonun 10.haftasında evinde konuk ettiği Adana ekibi Ceyhanspor karşısında 6-0 galip geldi. ENES YILMAZ TAKIMINI SIRTLADI Muhammed Enes Yılmaz'ın 4 gol kaydederek adeta takımını sırtlarken müsabakanın diğer gollerini ise Bertuğ Başdemir ve Mert Somay’ın ayağından geldi. Bu galibiyet ile puanını 17'ye çıkaran  sarı –lacivertliler oynadığı son 5  karşılaşmadan 13 puan toplayarak haftayı 5.sırada Play-Off hattında tamamladı. Belediye Derincespor önümüzdeki hafta Tepecikspor'un deplasmanının da 3 puan arayacak. PARLAK İLE UMUTLU PERFORMANS Teknik Direktörü Murat Parlak ile umutlu bir performans sergileyen temsilcimiz, Türkiye Kupasında Süper Ligde mücadele eden İzmir ekibi Altay’a farklı mağlup olarak elense de ligde aldığı bol gollü zafer ile taraftarını mutlu etmiş oldu.
Derince’den Ceyhan’a Bir Düzenin Yarısı Kadar

TFF 3.Lig 3.Grup'ta rekabet eden temsilcimiz Belediye Derincespor sezonun 10.haftasında evinde konuk ettiği Adana ekibi Ceyhanspor karşısında 6-0 galip geldi.

ENES YILMAZ TAKIMINI SIRTLADI

Muhammed Enes Yılmaz'ın 4 gol kaydederek adeta takımını sırtlarken müsabakanın diğer gollerini ise Bertuğ Başdemir ve Mert Somay’ın ayağından geldi. Bu galibiyet ile puanını 17'ye çıkaran  sarı –lacivertliler oynadığı son 5  karşılaşmadan 13 puan toplayarak haftayı 5.sırada Play-Off hattında tamamladı. Belediye Derincespor önümüzdeki hafta Tepecikspor'un deplasmanının da 3 puan arayacak.

PARLAK İLE UMUTLU PERFORMANS

Teknik Direktörü Murat Parlak ile umutlu bir performans sergileyen temsilcimiz, Türkiye Kupasında Süper Ligde mücadele eden İzmir ekibi Altay’a farklı mağlup olarak elense de ligde aldığı bol gollü zafer ile taraftarını mutlu etmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.