Derince’nin Play-Off umutları ihtimallere bağlı

Spor 07.05.2022 - 11:04, Güncelleme: 07.05.2022 - 11:17
 

Derince’nin Play-Off umutları ihtimallere bağlı

Derince’nin Play-Off umutları ihtimallere bağlı

3. Lig 3. Grup’ta bu sezon şahane bir performans sergileyen ve geride bıraktığımız hafta 90+6. dakikada kalesinde gördüğü golle 5. sıraya çıkma fırsatını yakalamayan temsilcimiz Belediye Derincespor ligin finalinde bugün Fethiyespor’u konuk edecek.  Derince Stadı’ndaki karşılaşma için ilk düdük saat 15.00’te çalacak. Sarı lacivertlilerin Play-Off için Fethiye’yi yenip, Kırıkkale ve Ofspor’un oynayacağı mücadelelerden mağlup dönüş yapması gerekiyor. CEZAMIZ BELLİ OLDU 1 Mayıs Pazar günü deplasmanına çıktığı Karşıyaka önünde oynadığı müsabaka sonrası  disipline verilmişti.  Sarı lacivertliler PFDK’nın açıkladığı kararlarla beraber, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle 1.400 TL para cezası alırken, Sercan Uslu rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 750 TL para cezası aldı. Ayrıca ev sahibi takım Karşıyaka’ya da, 1 iç saha maçında seyircisiz oynama ve 1.500 TL para cezası gelirken, takım futbolcusu Eğrtuğrul Sancaktutan’da rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareket nedeniyle 2 maç men ve 750 TL ceza aldı.
Derince’nin Play-Off umutları ihtimallere bağlı

3. Lig 3. Grup’ta bu sezon şahane bir performans sergileyen ve geride bıraktığımız hafta 90+6. dakikada kalesinde gördüğü golle 5. sıraya çıkma fırsatını yakalamayan temsilcimiz Belediye Derincespor ligin finalinde bugün Fethiyespor’u konuk edecek.  Derince Stadı’ndaki karşılaşma için ilk düdük saat 15.00’te çalacak. Sarı lacivertlilerin Play-Off için Fethiye’yi yenip, Kırıkkale ve Ofspor’un oynayacağı mücadelelerden mağlup dönüş yapması gerekiyor.

CEZAMIZ BELLİ OLDU

1 Mayıs Pazar günü deplasmanına çıktığı Karşıyaka önünde oynadığı müsabaka sonrası  disipline verilmişti.  Sarı lacivertliler PFDK’nın açıkladığı kararlarla beraber, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle 1.400 TL para cezası alırken, Sercan Uslu rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 750 TL para cezası aldı. Ayrıca ev sahibi takım Karşıyaka’ya da, 1 iç saha maçında seyircisiz oynama ve 1.500 TL para cezası gelirken, takım futbolcusu Eğrtuğrul Sancaktutan’da rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareket nedeniyle 2 maç men ve 750 TL ceza aldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.