19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Derneğimiz, felakette ilimizi yalnız bırakmadı!”

Gebze 31.08.2021 - 13:49, Güncelleme: 31.08.2021 - 16:04
 

“Derneğimiz, felakette ilimizi yalnız bırakmadı!”

KOCAELİ KASTAMONU GİRİŞİMCİLER DERNEK BAŞKANI HEDEF TV’YE KONUŞTU;

Hedef TV’deki Ömer’ce Gündem programının bu haftaki konuğu Kocaeli Kastamonu Girişimciler Derneği Başkanı Cihan Özdemir oldu. Hedef TV’de Ömer Avcı’nın sunumu yaptığı ‘Ömer’ce Gündem’ programına konuk olan Kocaeli Kastamonu Girişimciler Derneği Başkanı Cihan Özdemir, Kastamonu’da yaşanan sel felaketleri hakkında ve gündeme dair açıklamalarda bulunarak önemli bilgiler verdi. Sözlerine Kastamonu’da yaşanan sel felaketleriyle başlayan Başkan Özdemir; “Kocaeli Kastamonu Girişimciler Derneği olarak sel felaketinin yaşandığı bölgeye gittik ve oradaki yıkımı, felaketin boyutlarını bizzat inceleyerek gördük. Metrekareye 400 kilo yağmur düştüğü yönünde bilgiler aldık. Bazı iddialara göre de, ‘Baraj kapakları açıldı’ dendi lakin resmi olarak bu bilgiyi teyit edemedik. Özellikle Bozkurt ve Abana ilçelerinde yıkım büyüktü. Ölüm sayısı 70’lere uzandı. Halk tedirgin, evleri yıkıldı, sel felaketi birçok insanımızı da maalesef yuttu. Çamurdan dahi ölülerimiz çıktı, esnaf perişan, halkımız perişan bir duruma düştü. Nehir suyunun 10 metre yükselmiş öyle ki, okulun üstünde bile araç vardı. 4 katlı binaların üzerinde dahi selin getirdiği yıkımlar vardı. “YARALAR HIZLI SARILDI” Lakin devletimiz olaya hızlı bir müdahale etti ve gereken yardım yapıldı. Yaralar hızlı bir şekilde sarılmaya başlandı. Tabi bütün bu olaylardan sonra artık çarpık, riskli ve düzensiz yapılardan uzak durmayı, daha sağlam konutları daha uygun yerlere yapmayı öğrendik. Bu olay acıda olsa bizlere tecrübe oldu. Bizlerde Kocaeli Kastamonu Girişimciler Derneği olarak zaten Kastamonu ilimize yardım götürdük. 1 Tır dolusu erzak ile ilimize intikal ederek destek olduk. Tüm ülkemize ve İlimize geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın” diyerek sözlerini noktaladı.
KOCAELİ KASTAMONU GİRİŞİMCİLER DERNEK BAŞKANI HEDEF TV’YE KONUŞTU;

Hedef TV’deki Ömer’ce Gündem programının bu haftaki konuğu Kocaeli Kastamonu Girişimciler Derneği Başkanı Cihan Özdemir oldu.

Hedef TV’de Ömer Avcı’nın sunumu yaptığı ‘Ömer’ce Gündem’ programına konuk olan Kocaeli Kastamonu Girişimciler Derneği Başkanı Cihan Özdemir, Kastamonu’da yaşanan sel felaketleri hakkında ve gündeme dair açıklamalarda bulunarak önemli bilgiler verdi. Sözlerine Kastamonu’da yaşanan sel felaketleriyle başlayan Başkan Özdemir; “Kocaeli Kastamonu Girişimciler Derneği olarak sel felaketinin yaşandığı bölgeye gittik ve oradaki yıkımı, felaketin boyutlarını bizzat inceleyerek gördük. Metrekareye 400 kilo yağmur düştüğü yönünde bilgiler aldık. Bazı iddialara göre de, ‘Baraj kapakları açıldı’ dendi lakin resmi olarak bu bilgiyi teyit edemedik. Özellikle Bozkurt ve Abana ilçelerinde yıkım büyüktü. Ölüm sayısı 70’lere uzandı. Halk tedirgin, evleri yıkıldı, sel felaketi birçok insanımızı da maalesef yuttu. Çamurdan dahi ölülerimiz çıktı, esnaf perişan, halkımız perişan bir duruma düştü. Nehir suyunun 10 metre yükselmiş öyle ki, okulun üstünde bile araç vardı. 4 katlı binaların üzerinde dahi selin getirdiği yıkımlar vardı.

“YARALAR HIZLI SARILDI”

Lakin devletimiz olaya hızlı bir müdahale etti ve gereken yardım yapıldı. Yaralar hızlı bir şekilde sarılmaya başlandı. Tabi bütün bu olaylardan sonra artık çarpık, riskli ve düzensiz yapılardan uzak durmayı, daha sağlam konutları daha uygun yerlere yapmayı öğrendik. Bu olay acıda olsa bizlere tecrübe oldu. Bizlerde Kocaeli Kastamonu Girişimciler Derneği olarak zaten Kastamonu ilimize yardım götürdük. 1 Tır dolusu erzak ile ilimize intikal ederek destek olduk. Tüm ülkemize ve İlimize geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın” diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.