Deva Çayırova, pazarcı esnafını dinledi!

Siyaset 16.08.2021 - 13:27, Güncelleme: 16.08.2021 - 13:36
 

Deva Çayırova, pazarcı esnafını dinledi!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Adem Yavuz Kapalı Semt Pazarı’nı ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve problemlerini dinledi.

Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak pazar ziyaretleri gerçekleştiren Deva Partisi Teşkilatları, bu kapsamda Çayırova’da da sahaya indi. İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ın önderliğinde Adem Yavuz Kapalı Semt Pazarı’nı ziyaret eden Deva’lı heyet esnafın sıkıntı ve problemlerini dinledi. Ziyarette Saraç’a yönetim kurulu üyeleri de eşlik ederken vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterdi. Pazar esnafı ziyaretleri sonrası bir açıklama yapan Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç; “Bugün teşkilatlarımızla beraber tüm Türkiye’de olduğu gibi Çayırova ilçemizde de pazarcı esnafımızı dinledik. Maalesef ülkenin içinde bulunduğu Ekonomik kriz esnafımızı derinden etkilemiştir. Masraflarını dahi karşılayamayan esnafımız bugün ülkeyi yönetenlerin yanlış ekonomi politikaları yüzünden bir çıkmazın içine girmiştir. Ekonomik kriz her geçen gün artarak derinleşmektedir” dedi. “KİLO İLE DEĞİL GRAMLA SATIŞ YAPILIYOR” “Esnafımız aldığı ürünü satamamaktan, vatandaşımız ise pahalılık yüzünden alım gücünün düşmesinden çok şikayetçi” diyen Başkan Saraç, “Esnafımız bir kısım ürünleri kilo ile değil artık gramla sattıklarını bu durumdan dolayı çok üzüntü duyduklarını ifade ediyorlar. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Bey’in ekonominin başında olduğu günleri özlediklerini belirtiyorlar. Deva Partimizin iktidarın da Ekonominin Mimarı Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve kadrolarımızla ülkemizi ve insanımızı bu kriz ortamından çıkaracağız. İnsan onuruna yakışır bir hayat standardına hep beraber ulaşacağız. Çünkü ekonomideki en liyakatli kadrolar bizde” dedi.                  
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Adem Yavuz Kapalı Semt Pazarı’nı ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve problemlerini dinledi.

Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak pazar ziyaretleri gerçekleştiren Deva Partisi Teşkilatları, bu kapsamda Çayırova’da da sahaya indi. İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ın önderliğinde Adem Yavuz Kapalı Semt Pazarı’nı ziyaret eden Deva’lı heyet esnafın sıkıntı ve problemlerini dinledi. Ziyarette Saraç’a yönetim kurulu üyeleri de eşlik ederken vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterdi. Pazar esnafı ziyaretleri sonrası bir açıklama yapan Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç; “Bugün teşkilatlarımızla beraber tüm Türkiye’de olduğu gibi Çayırova ilçemizde de pazarcı esnafımızı dinledik. Maalesef ülkenin içinde bulunduğu Ekonomik kriz esnafımızı derinden etkilemiştir. Masraflarını dahi karşılayamayan esnafımız bugün ülkeyi yönetenlerin yanlış ekonomi politikaları yüzünden bir çıkmazın içine girmiştir. Ekonomik kriz her geçen gün artarak derinleşmektedir” dedi.

“KİLO İLE DEĞİL GRAMLA SATIŞ YAPILIYOR”

“Esnafımız aldığı ürünü satamamaktan, vatandaşımız ise pahalılık yüzünden alım gücünün düşmesinden çok şikayetçi” diyen Başkan Saraç, “Esnafımız bir kısım ürünleri kilo ile değil artık gramla sattıklarını bu durumdan dolayı çok üzüntü duyduklarını ifade ediyorlar. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Bey’in ekonominin başında olduğu günleri özlediklerini belirtiyorlar. Deva Partimizin iktidarın da Ekonominin Mimarı Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve kadrolarımızla ülkemizi ve insanımızı bu kriz ortamından çıkaracağız. İnsan onuruna yakışır bir hayat standardına hep beraber ulaşacağız. Çünkü ekonomideki en liyakatli kadrolar bizde” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.