Deva Çayırova’dan cemevi ziyareti!

Çayırova 23.08.2021 - 14:51, Güncelleme: 23.08.2021 - 14:51
 

Deva Çayırova’dan cemevi ziyareti!

Deva Çayırova’dan cemevi ziyareti!

Deva Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, Cem Vakfı Çayırova Şubesi Abdal Musa Cemevi'nin "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" programına katıldı. Cem Vakfı Çayırova şubesi Abdal MusaCemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" etkinlikleri çerçevesinde bir program düzenledi. Programa Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, İl Başkan Yardımcıları Özlem Kaya, Ensar Emir, Osman Güzel, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Deva Partisi Çayırova İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Programda söz alan Cemevi dedesi Mesut Yıldırım; “Deva Partisi yetkililerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Cem Bey’inde heyette olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi. SARAÇ, TEŞEKKÜR ETTİ Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ise programda yaptığı açıklamada; “Bugün İlçe teşkilatımız için önemli bir gün. Zira partimiz için çok önemli bir ismi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın Başdanışmanı Sayın Cem Avşar ve İl Başkanımız Sayın Adem Koç Bey’i ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu vesileyle de bugün Cem Vakfı Çayırova Şubesi Abdal Musa Cemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" programına katıldık. Böyle önemli bir günde bizleri misafir eden ve hoş sohbetleri ve ikramlarıyla bizleri karşılayan kurum yöneticilerine ve Cemevi Dedemiz; Sayın Mesut Yıldırım Bey’e şükranlarımı sunarım” dedi. “HEYECANLIYIZ” İl Başkanı Adem Koç ise yaptığı açıklamada; “Vakfımızın yöneticilerine ve Dedemiz Mesut Bey’e misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Ülkemizin kardeşlik iklimine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün vakfımızı Genel Başkan Danışmanımız Sayın Cem Avşar ile beraber ziyaret etmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi. “MUTLUYUM” Programda en son söz alan Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda da Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar ise yaptığı açıklamada; “Bugün Çayırova Abdal Musa Cemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü"  programında olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun zamandır görüşemediğimiz dostlarımızla beraber olmak bizleri sevindirdi. Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak sorunlarımızı el birliğiyle çözmek için bu ülkenin bütün bireyleriyle elbirliği içinde çalışacağız. İnsan onuruna yakışır bir ülkeyi hep beraber inşa edeceğiz. Bugün bizleri misafir eden vakfımızın Çayırova şubesi yöneticilerine ve dedemiz Mesut Bey’e çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Deva Çayırova’dan cemevi ziyareti!

Deva Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, Cem Vakfı Çayırova Şubesi Abdal Musa Cemevi'nin "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" programına katıldı.

Cem Vakfı Çayırova şubesi Abdal MusaCemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" etkinlikleri çerçevesinde bir program düzenledi. Programa Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, İl Başkan Yardımcıları Özlem Kaya, Ensar Emir, Osman Güzel, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Deva Partisi Çayırova İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Programda söz alan Cemevi dedesi Mesut Yıldırım; “Deva Partisi yetkililerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Cem Bey’inde heyette olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi.

SARAÇ, TEŞEKKÜR ETTİ

Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ise programda yaptığı açıklamada; “Bugün İlçe teşkilatımız için önemli bir gün. Zira partimiz için çok önemli bir ismi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın Başdanışmanı Sayın Cem Avşar ve İl Başkanımız Sayın Adem Koç Bey’i ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu vesileyle de bugün Cem Vakfı Çayırova Şubesi Abdal Musa Cemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" programına katıldık. Böyle önemli bir günde bizleri misafir eden ve hoş sohbetleri ve ikramlarıyla bizleri karşılayan kurum yöneticilerine ve Cemevi Dedemiz; Sayın Mesut Yıldırım Bey’e şükranlarımı sunarım” dedi.

“HEYECANLIYIZ”

İl Başkanı Adem Koç ise yaptığı açıklamada; “Vakfımızın yöneticilerine ve Dedemiz Mesut Bey’e misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Ülkemizin kardeşlik iklimine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün vakfımızı Genel Başkan Danışmanımız Sayın Cem Avşar ile beraber ziyaret etmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

“MUTLUYUM”

Programda en son söz alan Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda da Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar ise yaptığı açıklamada; “Bugün Çayırova Abdal Musa Cemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü"  programında olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun zamandır görüşemediğimiz dostlarımızla beraber olmak bizleri sevindirdi. Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak sorunlarımızı el birliğiyle çözmek için bu ülkenin bütün bireyleriyle elbirliği içinde çalışacağız. İnsan onuruna yakışır bir ülkeyi hep beraber inşa edeceğiz. Bugün bizleri misafir eden vakfımızın Çayırova şubesi yöneticilerine ve dedemiz Mesut Bey’e çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.