19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA Darıca, Pazar esnafıyla buluştu

Siyaset 08.06.2021 - 10:07, Güncelleme: 08.06.2021 - 10:07
 

DEVA Darıca, Pazar esnafıyla buluştu

Saha çalışmalarına devam eden DEVA Partisi, bu defa Darıca Cumartesi pazarına konuk oldu. Pazarda esnaf ile bir araya gelerek esnafı dinleyen DEVA’lılar esnafın şikâyetlerine kulak verdi. Partililer, aynı zaman parti broşürlerinden dağıtarak esnafa çalışmalarını anlattılar.

Demokrasi ve Atılım Partisi Darıca İlçe Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Darıca’da iyi bir ivme yakalayan partililer bu kez Cumartesi pazarına konuk oldu. Esnafın istek, şikâyet ve önerilerine kulak veren partililer, yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişi gerçekleştirdiler. Partililer, aynı zaman parti broşürlerinden dağıtarak esnafa çalışmalarını anlatırken Genel Başkan Ali Babacan’ın çalışmalarından, yereldeki ve geneldeki gidişattan söz ederek durum tespiti yaptılar. ESNAFA BROŞÜR DAĞITTILAR Yerel ve genel gündemi Pazar esnafıyla beraber değerlendiren partililer, yereldeki çalışmalardan söz ettiler. Darıca’da yapılması gerekenleri anlatan DEVA partililer, esnaf ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. İlk günden bu yana üreten ve çalışan DEVA Darıca, daha çok vatandaşın yanına gitmeyi sürdürecek. Genel Başkan Ali Babacan broşürlerini dağıtan partililer, Darıca esnafıyla bir araya gelmeye devam etmeye hazırlanıyor.
Saha çalışmalarına devam eden DEVA Partisi, bu defa Darıca Cumartesi pazarına konuk oldu. Pazarda esnaf ile bir araya gelerek esnafı dinleyen DEVA’lılar esnafın şikâyetlerine kulak verdi. Partililer, aynı zaman parti broşürlerinden dağıtarak esnafa çalışmalarını anlattılar.

Demokrasi ve Atılım Partisi Darıca İlçe Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Darıca’da iyi bir ivme yakalayan partililer bu kez Cumartesi pazarına konuk oldu. Esnafın istek, şikâyet ve önerilerine kulak veren partililer, yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişi gerçekleştirdiler. Partililer, aynı zaman parti broşürlerinden dağıtarak esnafa çalışmalarını anlatırken Genel Başkan Ali Babacan’ın çalışmalarından, yereldeki ve geneldeki gidişattan söz ederek durum tespiti yaptılar.

ESNAFA BROŞÜR DAĞITTILAR

Yerel ve genel gündemi Pazar esnafıyla beraber değerlendiren partililer, yereldeki çalışmalardan söz ettiler. Darıca’da yapılması gerekenleri anlatan DEVA partililer, esnaf ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. İlk günden bu yana üreten ve çalışan DEVA Darıca, daha çok vatandaşın yanına gitmeyi sürdürecek. Genel Başkan Ali Babacan broşürlerini dağıtan partililer, Darıca esnafıyla bir araya gelmeye devam etmeye hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.