19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA Darıca’da üye çalışmaları hız kazandı

Siyaset 03.06.2021 - 10:36, Güncelleme: 03.06.2021 - 10:36
 

DEVA Darıca’da üye çalışmaları hız kazandı

DEVA Darıca’da üye çalışmaları hız kazandı

Demokrasi ve Atılım Partisi Darıca İlçe Başkanlığı üye çalışmalarına devam ediyor. Muhammet Ali Ünsür başkanlığında çalışmalarını sürdüren DEVA Darıca yönetimi, şimdi de üye çalışmaları konusunda gaza bastı. Darıcalılar tarafından partiye olan ilgi gün geçtikçe artarken DEVA Darıca ailesi de ilgiye kayıtsız kalmayarak üye çalışmalarını gerçekleştiriyor. Partiyi ziyaret eden vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, vatandaşların partiye üye olmaları içinde destek isteyerek bilgilendirme yapıyor. “PARTİMİZ HER GÜN AÇIK” Partinin üye çalışmaları hakkında konuşan Ünsür, “Yeni üye çalışmalarımız devam ediyor. Partimiz her gün açık, isteyenler parti binamıza gelerek üyelik formu doldurabilirler. DEVA Partisi üyesi ya da gönüllüsü olmak isteyenlere parti binamızın kapısı sonuna kadar açık. DEVA ailesine katılmak isteyen herkesi ailemize beklerimiz” açıklamasını yaptı.
DEVA Darıca’da üye çalışmaları hız kazandı

Demokrasi ve Atılım Partisi Darıca İlçe Başkanlığı üye çalışmalarına devam ediyor. Muhammet Ali Ünsür başkanlığında çalışmalarını sürdüren DEVA Darıca yönetimi, şimdi de üye çalışmaları konusunda gaza bastı. Darıcalılar tarafından partiye olan ilgi gün geçtikçe artarken DEVA Darıca ailesi de ilgiye kayıtsız kalmayarak üye çalışmalarını gerçekleştiriyor. Partiyi ziyaret eden vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, vatandaşların partiye üye olmaları içinde destek isteyerek bilgilendirme yapıyor.

“PARTİMİZ HER GÜN AÇIK”

Partinin üye çalışmaları hakkında konuşan Ünsür, “Yeni üye çalışmalarımız devam ediyor. Partimiz her gün açık, isteyenler parti binamıza gelerek üyelik formu doldurabilirler. DEVA Partisi üyesi ya da gönüllüsü olmak isteyenlere parti binamızın kapısı sonuna kadar açık. DEVA ailesine katılmak isteyen herkesi ailemize beklerimiz” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.