DEVA, Darıca’nın ‘Kurtuluş’ gününü kutladı!

Siyaset 28.06.2021 - 12:37, Güncelleme: 28.06.2021 - 12:37
 

DEVA, Darıca’nın ‘Kurtuluş’ gününü kutladı!

DEVA, Darıca’nın ‘Kurtuluş’ gününü kutladı!

DEVA Partisi Darıca İlçe Yönetimi ve İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür Darıca'nın düşman işgalinden kurtuluş gününü kutladı.  DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ve partinin gönüllülerinden oluşan heyet Darıca sahilde bulunan tören alanındaki Atatürk anıtına çelenk sunma töreni düzenledi. Çelenk sunma töreni sonrasında konuşma yapan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, “Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yıldönümünü kutladığımız bugün bizlere, bu toprakları miras bırakan atalarımıza, milletimize ve sonraki nesillere olan görev ve sorumluluklarımızı hatırlatan çok özel günlerdir. TÜM VATANSEVERLERİ ANIYORUM Esarete boyun eğmeyen, her türlü fedakârlığı sergileyen tüm Millî Mücadele kahramanlarımız Küçük Aslan Bey'i, Büyük Aslan Bey’i, Kara Aslan’ı, Arnavut Kaplan Ağa’yı ve Kuva-i Milliye ile birleşerek Danca'nın Kurtuluş Mücadelesine katkıda bulunan tüm vatanseverleri şükranla anıyorum. Bu kurtuluşu bize hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, Darıca’nın Kurtuluş Günü’nü kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.  
DEVA, Darıca’nın ‘Kurtuluş’ gününü kutladı!

DEVA Partisi Darıca İlçe Yönetimi ve İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür Darıca'nın düşman işgalinden kurtuluş gününü kutladı.  DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ve partinin gönüllülerinden oluşan heyet Darıca sahilde bulunan tören alanındaki Atatürk anıtına çelenk sunma töreni düzenledi. Çelenk sunma töreni sonrasında konuşma yapan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, “Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yıldönümünü kutladığımız bugün bizlere, bu toprakları miras bırakan atalarımıza, milletimize ve sonraki nesillere olan görev ve sorumluluklarımızı hatırlatan çok özel günlerdir.

TÜM VATANSEVERLERİ ANIYORUM

Esarete boyun eğmeyen, her türlü fedakârlığı sergileyen tüm Millî Mücadele kahramanlarımız Küçük Aslan Bey'i, Büyük Aslan Bey’i, Kara Aslan’ı, Arnavut Kaplan Ağa’yı ve Kuva-i Milliye ile birleşerek Danca'nın Kurtuluş Mücadelesine katkıda bulunan tüm vatanseverleri şükranla anıyorum. Bu kurtuluşu bize hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, Darıca’nın Kurtuluş Günü’nü kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.