19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA, Demirciler’deki mahalle temsilcisi eksikliğini giderdi!

Siyaset 08.09.2021 - 12:12, Güncelleme: 08.09.2021 - 12:12
 

DEVA, Demirciler’deki mahalle temsilcisi eksikliğini giderdi!

DEVA, Demirciler’deki mahalle temsilcisi eksikliğini giderdi!

DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Demirciler Köyü Mahallesi’ndeki temsilci eksikliğini de gidererek Mahalle Başkanlığı’na Vedat Kabaca’yı atadı. İlçe Başkanı Ali Çelik’in öncülüğünde mahalle başkanlarını atamaya devam eden DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı Demirciler Köyü Mahallesi’ndeki mahalle başkanı eksikliğini gidererek Vedat Kabaca’yı atadı. Demokrasi ve Atılım Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı, hız kesmeyerek mahalle başkanlarını atamaya devam ediyor. Dilovası’nda üye çalışmalarına ve partinin ilçede tanınması yönündeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik öncülüğünde, mahalli teşkilatlanma çalışmalarına bir süre önce başlanılmıştı. Süre gelen zaman içerisinde yoğun çalışmalar ile mahallelerdeki temsilci eksikliğini gideren Ali Çelik, Demirciler Köyü Mahallesi’ne mahalle başkanı olarak Vedat Kabaca’yı atadı. Kabaca’nın yetki belgesini İlçe Başkanı Çelik verirken rozetini ise İl Başkan Yardımcısı Oğuz Saka taktı. Mahalle temsilcisi Kabaca, yardımcıları ile birlikte mahallelerdeki teşkilatlanma yapısını ve üyelik çalışmalarını hızla sürdüreceğini söyleyerek, göreve atanmasından dolayı ilçe başkanına ve yöneticilere teşekkür etti. ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Atama hakkında bilgi veren Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Teşkilat Komisyonumuz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Diğer mahallerimizin ardından Demirciler Köyü Mahallesi başkanlığına da Vedat kardeşimizi atayarak başkanlık belgesini takdim ettik. Vedat Bey’e ve yönetimine yeni görevinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun.”
DEVA, Demirciler’deki mahalle temsilcisi eksikliğini giderdi!

DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Demirciler Köyü Mahallesi’ndeki temsilci eksikliğini de gidererek Mahalle Başkanlığı’na Vedat Kabaca’yı atadı.

İlçe Başkanı Ali Çelik’in öncülüğünde mahalle başkanlarını atamaya devam eden DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı Demirciler Köyü Mahallesi’ndeki mahalle başkanı eksikliğini gidererek Vedat Kabaca’yı atadı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı, hız kesmeyerek mahalle başkanlarını atamaya devam ediyor. Dilovası’nda üye çalışmalarına ve partinin ilçede tanınması yönündeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik öncülüğünde, mahalli teşkilatlanma çalışmalarına bir süre önce başlanılmıştı. Süre gelen zaman içerisinde yoğun çalışmalar ile mahallelerdeki temsilci eksikliğini gideren Ali Çelik, Demirciler Köyü Mahallesi’ne mahalle başkanı olarak Vedat Kabaca’yı atadı. Kabaca’nın yetki belgesini İlçe Başkanı Çelik verirken rozetini ise İl Başkan Yardımcısı Oğuz Saka taktı. Mahalle temsilcisi Kabaca, yardımcıları ile birlikte mahallelerdeki teşkilatlanma yapısını ve üyelik çalışmalarını hızla sürdüreceğini söyleyerek, göreve atanmasından dolayı ilçe başkanına ve yöneticilere teşekkür etti.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Atama hakkında bilgi veren Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Teşkilat Komisyonumuz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Diğer mahallerimizin ardından Demirciler Köyü Mahallesi başkanlığına da Vedat kardeşimizi atayarak başkanlık belgesini takdim ettik. Vedat Bey’e ve yönetimine yeni görevinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.