Deva Dilovası, 2023 seçimlerine hazırlanıyor

Siyaset 15.09.2021 - 13:13, Güncelleme: 15.09.2021 - 13:36
 

Deva Dilovası, 2023 seçimlerine hazırlanıyor

Deva Dilovası, 2023 seçimlerine hazırlanıyor

Son mahalle başkanını da atayarak mahallelerdeki teşkilatlanmasını tamamlayan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı, 2023 seçimleri için sahaya inmeye hazırlanıyor. Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı mahallelerde teşkilatlanmasını tamamladı. Deva Partisi Dilovası’nda, son olarak Köseler Mahallesi’ne Cevat Kara atandı. Mahallelerde teşkilatlanmayı tamamlayan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı, 2023 seçimleri için sahaya inmeye başlayacak. Dilovası halkını dinleyecek olan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik ve ekibi çalmadık kapı bırakmayacak. VATANDAŞLARIMIZA DOKUNACAĞIZ Teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Bugün itibari ile Dilovası’nda mahalle teşkilatlanmalarımızı tamamlayarak son başkanımızı da atadık. Dilovası’nda baikanı olmayan son mahallemiz olan Köseler Mahallesi’ne Cevat Kara beyefendiyi atadık. Tamamlanan teşkilatlarımızın ardından 2023 seçimleri için tam kadro sahaya ineceğiz. Dilovası’nda çalmadık kapı bırakmayacağız, vatandaşlarımıza dokunacağız” dedi. Köseler Mahalle Başkanlığı’na atanan Cevat Kara’ya yetki belgesi, Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik tarafından verildi.
Deva Dilovası, 2023 seçimlerine hazırlanıyor

Son mahalle başkanını da atayarak mahallelerdeki teşkilatlanmasını tamamlayan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı, 2023 seçimleri için sahaya inmeye hazırlanıyor.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı mahallelerde teşkilatlanmasını tamamladı. Deva Partisi Dilovası’nda, son olarak Köseler Mahallesi’ne Cevat Kara atandı. Mahallelerde teşkilatlanmayı tamamlayan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı, 2023 seçimleri için sahaya inmeye başlayacak. Dilovası halkını dinleyecek olan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik ve ekibi çalmadık kapı bırakmayacak.

VATANDAŞLARIMIZA DOKUNACAĞIZ

Teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Bugün itibari ile Dilovası’nda mahalle teşkilatlanmalarımızı tamamlayarak son başkanımızı da atadık. Dilovası’nda baikanı olmayan son mahallemiz olan Köseler Mahallesi’ne Cevat Kara beyefendiyi atadık. Tamamlanan teşkilatlarımızın ardından 2023 seçimleri için tam kadro sahaya ineceğiz. Dilovası’nda çalmadık kapı bırakmayacağız, vatandaşlarımıza dokunacağız” dedi. Köseler Mahalle Başkanlığı’na atanan Cevat Kara’ya yetki belgesi, Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.