19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA Dilovası’nda ‘Ali Çelik’ seçilmiş başkan

Siyaset 25.10.2020 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

DEVA Dilovası’nda ‘Ali Çelik’ seçilmiş başkan

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı 1. Olağan kongresini dün gerçekleştirdi. Kongrede Ali Çelik oy birliği ile Dilovası İlçe Başkanı seçildi. Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı 1. Olağan kongresini dün gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Ali Çelik yeniden başkanlığa seçilirken, kongreye Deva Partisi Kurucu Üyesi ve Doğa Halkları ve Çevre Politikaları Başkanı Yasemin Bilgin, DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yaşar, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Saadet Partisi İlçe Başkanı Erkan Bilikli, HDP Dilovası İlçe Eş Başkanı Kadir Demir, Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğu, Dilovası Saadet Partisi Meclis Üyeleri, KADEF Başkanı Ömer Yıldırım ve çok sayıda STK Başkanı, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. ÇELİK ‘DİLOVASI’NA DEVA OLACAĞIZ’ Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Ali Çelik, çok zor bir dönemde DEVA Partisi’nin kuruluşunun gerçekleştiğini ifade ederek, “Allah’ın izni ve hemşerilerimizin desteği ile çok kısa bir sürede ilçe teşkilâtımızı kurduk. İlçe binamızın açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de kongremizi yapıyoruz. Bizim bir aşkımız var, o da Dilovası’na ve Kocaeli’ye deva olmak. İlçemizin çok ciddi bir çevre sorunu var. İnşallah DEVA Partisi iktidarında bu sorunu çözeceğiz’ dedi. BAŞKAN KOÇ ‘TEK BAŞINA İKTİDARA GELİYORUZ!’ Kocaeli İl Başkanı Adem Koç da konuşmasında, “Türkiye’de siyaset ne zaman sıkışsa bir çıkış yolu bulunmuştur. Halkımız bu konuda her zaman gereğini yapmıştır. Önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının etrafında toplanarak cumhuriyetimizi kurmuş, ardından yeter söz milletindir demiş, sonra adalet partisi, Özal dönemi, 2000’lerin başı ve günümüzde yine siyaset, yine sıkıştı. Artık milletimiz DEVA Partisi’ni tek başına iktidara taşıyor! Türkiye demokrasi ile atılım yapacak. Biz de Kocaeli İl teşkilâtı olarak buna bütün gücümüzle çalışıyoruz” dedi. BİLGİN ‘DİLOVASI’NDAKİ ÇEVRE TAHRİBATININ TAKİPÇİSİYİZ’ Kongreye katılan Deva Partisi Kurucu Üyesi Doğa Halkları ve Çevre Politikaları Başkanı Yasemin Bilgin ise konuşmasında, Dilovası’nda yaşayan çeşitli kişilerle yapılan röportajlardan örnekler vererek, ‘Parti ve kendi başkanlığı olarak Dilovası’ndaki çevre felâketinin takipçisi olacağımıza söz veriyorum. İktidarımızda hiç kimse bu ülkede kötü bir çevrede yaşamak zorunda kalmayacak. Burada ilçe yönetimimiz ve il başkanlığımızla birlikte Dilovası için çalışacağız’ dedi. Ardından kongre oylamasına geçildi. Kongrede ilçe yönetimi ve delege listesi belirlendi. İŞTE ALİ ÇELİK’İN YÖNETİMİ: Ali Çelik (İlçe Başkanı), Zeynep Gülsoy, Nevzat Artut, İhsan Memiş, Abdulah Budak, Serkan Bayat, Cüneyt Telli, Mustafa Dalğalı, Yusuf Sırmalı, Aydın Karadağ, Sedat Turan, Nesim Tastiğ, Kiyasettin Deniz, Murat Yıldır, Fatih Yavuz                                    

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı 1. Olağan kongresini dün gerçekleştirdi. Kongrede Ali Çelik oy birliği ile Dilovası İlçe Başkanı seçildi.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı 1. Olağan kongresini dün gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Ali Çelik yeniden başkanlığa seçilirken, kongreye Deva Partisi Kurucu Üyesi ve Doğa Halkları ve Çevre Politikaları Başkanı Yasemin Bilgin, DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yaşar, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Saadet Partisi İlçe Başkanı Erkan Bilikli, HDP Dilovası İlçe Eş Başkanı Kadir Demir, Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğu, Dilovası Saadet Partisi Meclis Üyeleri, KADEF Başkanı Ömer Yıldırım ve çok sayıda STK Başkanı, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

ÇELİK ‘DİLOVASI’NA DEVA OLACAĞIZ’

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Ali Çelik, çok zor bir dönemde DEVA Partisi’nin kuruluşunun gerçekleştiğini ifade ederek, “Allah’ın izni ve hemşerilerimizin desteği ile çok kısa bir sürede ilçe teşkilâtımızı kurduk. İlçe binamızın açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de kongremizi yapıyoruz. Bizim bir aşkımız var, o da Dilovası’na ve Kocaeli’ye deva olmak. İlçemizin çok ciddi bir çevre sorunu var. İnşallah DEVA Partisi iktidarında bu sorunu çözeceğiz’ dedi.

BAŞKAN KOÇ ‘TEK BAŞINA İKTİDARA GELİYORUZ!’

Kocaeli İl Başkanı Adem Koç da konuşmasında, “Türkiye’de siyaset ne zaman sıkışsa bir çıkış yolu bulunmuştur. Halkımız bu konuda her zaman gereğini yapmıştır. Önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının etrafında toplanarak cumhuriyetimizi kurmuş, ardından yeter söz milletindir demiş, sonra adalet partisi, Özal dönemi, 2000’lerin başı ve günümüzde yine siyaset, yine sıkıştı. Artık milletimiz DEVA Partisi’ni tek başına iktidara taşıyor! Türkiye demokrasi ile atılım yapacak. Biz de Kocaeli İl teşkilâtı olarak buna bütün gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

BİLGİN ‘DİLOVASI’NDAKİ ÇEVRE TAHRİBATININ TAKİPÇİSİYİZ’

Kongreye katılan Deva Partisi Kurucu Üyesi Doğa Halkları ve Çevre Politikaları Başkanı Yasemin Bilgin ise konuşmasında, Dilovası’nda yaşayan çeşitli kişilerle yapılan röportajlardan örnekler vererek, ‘Parti ve kendi başkanlığı olarak Dilovası’ndaki çevre felâketinin takipçisi olacağımıza söz veriyorum. İktidarımızda hiç kimse bu ülkede kötü bir çevrede yaşamak zorunda kalmayacak. Burada ilçe yönetimimiz ve il başkanlığımızla birlikte Dilovası için çalışacağız’ dedi. Ardından kongre oylamasına geçildi. Kongrede ilçe yönetimi ve delege listesi belirlendi.

İŞTE ALİ ÇELİK’İN YÖNETİMİ:

Ali Çelik (İlçe Başkanı), Zeynep Gülsoy, Nevzat Artut, İhsan Memiş, Abdulah Budak, Serkan Bayat, Cüneyt Telli, Mustafa Dalğalı, Yusuf Sırmalı, Aydın Karadağ, Sedat Turan, Nesim Tastiğ, Kiyasettin Deniz, Murat Yıldır, Fatih Yavuz        

        

                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.