DEVA Gebze, Kaymakam Güler’e gitti!

Siyaset 26.01.2021 - 10:45, Güncelleme: 26.01.2021 - 10:46
 

DEVA Gebze, Kaymakam Güler’e gitti!

DEVA Gebze, Kaymakam Güler’e gitti!

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e gitti. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ekibi Kaymakam Mustafa Güler’le bir araya gelirken kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Pandemi dönemi başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişi yapan DEVA Partililer, aynı zamanda Kaymakam Güler’e kendilerine zaman ayırdıkları için teşekkür etti. EN KISA ZAMANDA NORMALLEŞELİM DEVA Partisi ekibine teşekkür eden Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Ayaklarınıza sağlık, inşallah kent olarak ve ülke olarak salgın dönemini atlatıp en kısa zamanda normale döneceğiz, ziyaretiniz adına şahsım adına teşekkür ediyorum” derken DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş de “Sayın kaymakamımıza konuk severliği adına ben de şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Memiş, parti olarak ziyaretlerin süreceğini söyledi.
DEVA Gebze, Kaymakam Güler’e gitti!

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e gitti. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ekibi Kaymakam Mustafa Güler’le bir araya gelirken kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Pandemi dönemi başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişi yapan DEVA Partililer, aynı zamanda Kaymakam Güler’e kendilerine zaman ayırdıkları için teşekkür etti.

EN KISA ZAMANDA NORMALLEŞELİM

DEVA Partisi ekibine teşekkür eden Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Ayaklarınıza sağlık, inşallah kent olarak ve ülke olarak salgın dönemini atlatıp en kısa zamanda normale döneceğiz, ziyaretiniz adına şahsım adına teşekkür ediyorum” derken DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş de “Sayın kaymakamımıza konuk severliği adına ben de şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Memiş, parti olarak ziyaretlerin süreceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.