19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA Gebze köylere gitti!

Siyaset 14.06.2021 - 18:36, Güncelleme: 14.06.2021 - 18:36
 

DEVA Gebze köylere gitti!

DEVA Gebze köylere gitti!

Saha çalışmalarında köylere ağırlık veren DEVA Partisi Gebze çalışmalarda tempoyu arttırarak tarım politikası konusunda kolları sıvadı.  Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ekibi saha çalışmalarına devam ediyor. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ilçe yönetim kurulu tam kadro sahaya inerek partilerinin özellikle tarım politikası hakkında, vatandaşlarla yakın temas kurarak bilgi verdi. Başkan Memiş Gebze'nin köylerine ve tarım ile uğraşan vatandaşlar ile yaptığı görüşmeler ve sohbetlerde ''İktidar olsak da olmasak da her zaman köylülerimizin yanında olacağız'' dedi. Deva Partisi İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ekibi köylülere İktidar olmaları durumunda ise ilk 90 günde yapacakları tarım eylem planlarına ilişkin detaylı bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtarak partilerinin tarım politikasını anlattı. ÇİFTÇİMİZİ SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİZ Başkan Memiş ziyarette yaptığı konuşmasında “Çiftçimizin borçlarını en az 2 yıl faizsiz olarak erteleyeceğiz. Çiftçinin toprağına, traktörüne haciz gelmeyecek, üretim aksamayacak. Çiftçimizin kullandığı mazotun ÖTV’sini çiftçimize geri iade edeceğiz. Çiftçimizin kullandığı gübrenin maliyetinin yarısını, yüzde 50’sini, destek olarak kendisine vereceğiz. Elektriği, çiftçiye özel tarifeyle, daha ucuza sağlayacağız. Tarım desteklerini, üretimin yapılacağı dönemin başında açıklayacağız ve aynı yıl içinde destek ödemelerini gerçekleştireceğiz. Çiftçimizin kalkınması için; tarımda ithalatı değil, içeride üretimi destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.
DEVA Gebze köylere gitti!

Saha çalışmalarında köylere ağırlık veren DEVA Partisi Gebze çalışmalarda tempoyu arttırarak tarım politikası konusunda kolları sıvadı. 

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ekibi saha çalışmalarına devam ediyor. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ilçe yönetim kurulu tam kadro sahaya inerek partilerinin özellikle tarım politikası hakkında, vatandaşlarla yakın temas kurarak bilgi verdi. Başkan Memiş Gebze'nin köylerine ve tarım ile uğraşan vatandaşlar ile yaptığı görüşmeler ve sohbetlerde ''İktidar olsak da olmasak da her zaman köylülerimizin yanında olacağız'' dedi. Deva Partisi İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ekibi köylülere İktidar olmaları durumunda ise ilk 90 günde yapacakları tarım eylem planlarına ilişkin detaylı bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtarak partilerinin tarım politikasını anlattı.

ÇİFTÇİMİZİ SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİZ

Başkan Memiş ziyarette yaptığı konuşmasında “Çiftçimizin borçlarını en az 2 yıl faizsiz olarak erteleyeceğiz. Çiftçinin toprağına, traktörüne haciz gelmeyecek, üretim aksamayacak. Çiftçimizin kullandığı mazotun ÖTV’sini çiftçimize geri iade edeceğiz. Çiftçimizin kullandığı gübrenin maliyetinin yarısını, yüzde 50’sini, destek olarak kendisine vereceğiz. Elektriği, çiftçiye özel tarifeyle, daha ucuza sağlayacağız. Tarım desteklerini, üretimin yapılacağı dönemin başında açıklayacağız ve aynı yıl içinde destek ödemelerini gerçekleştireceğiz. Çiftçimizin kalkınması için; tarımda ithalatı değil, içeride üretimi destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.