DEVA Gebze, Otizmli çocuklar için düğmeye bastı!

Siyaset 10.06.2021 - 17:11, Güncelleme: 10.06.2021 - 17:11
 

DEVA Gebze, Otizmli çocuklar için düğmeye bastı!

DEVA Gebze, Otizmli çocuklar için düğmeye bastı!

Gebze Otizm Derneği, Minik ARGE Anaokulunun ev sahipliğinde 22 Haziran 2021 Salı günü sosyal sorumluluk projesi yapmaya hazırlanıyor. Sosyal sorumluluk projesine 15 TL ücret karşılığında destek olunabilecekken Deva Partisi Gebze İlçe Eğitim Sağlık ve Sosyal politikalar Başkanlığı da projeye katkı sunarak destek olacak. Proje kapsamında Deva Partisi Gebze İlçe Eğitim Sağlık ve Sosyal Politikalar Başkanı Yasin Aydın, Gebze Otizm Dernek Başkanı Meltem Mutlu ve Dernek Yöneticisi Kübra Köse ile Minik ARGE Anaokulunun Yöneticisi Şeyma Bilgin ile bir araya gelerek görüş ve fikir alışverişinde bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Deva Partisi Gebze İlçe Eğitim Sağlık ve Sosyal Politikalar Başkanı Yasin Aydın, “otizmli çocuklar için bir nebze de olsa katkımız olması adına herkesi bu anlamlı sosyal sorumluluk projesine destek olmaya davet ediyoruz” dedi. “BİR BİLETLE OTİZMLİ ÇOCUKLARA DESTEK OLUN” Gebze Otizm Dernek Başkanı Meltem Mutlu ise, ziyarette yaptığı konuşmada, “Pandemi süreci herkesi ve çoğu sektörü derinden etkilerken bazı kişileri iki kat fazla etkiledi. Otizmli çocuklar için bir nebze de olsa katkımız olması adına Tiyatro Vizyon ile sosyal sorumluluk projesi yapmaya karar verdik. Bu kapsamda 22 Haziran Salı günü saat 11.00’da Minik ARGE Anaokulunun bahçesinde çocuk oyunu oynayacağız. Tiyatroyla çocuklara destek olmak isteyen varsa biz buradayız. Alacağınız her hatıra biletiyle otizmli çocukların ihtiyaçlarına katkıda bulunmuş̧ olacaksınız. Bizlere okullarının kapılarını açtıkları için Minik ARGE Anaokuluna teşekkür ederiz” dedi.
DEVA Gebze, Otizmli çocuklar için düğmeye bastı!

Gebze Otizm Derneği, Minik ARGE Anaokulunun ev sahipliğinde 22 Haziran 2021 Salı günü sosyal sorumluluk projesi yapmaya hazırlanıyor. Sosyal sorumluluk projesine 15 TL ücret karşılığında destek olunabilecekken Deva Partisi Gebze İlçe Eğitim Sağlık ve Sosyal politikalar Başkanlığı da projeye katkı sunarak destek olacak. Proje kapsamında Deva Partisi Gebze İlçe Eğitim Sağlık ve Sosyal Politikalar Başkanı Yasin Aydın, Gebze Otizm Dernek Başkanı Meltem Mutlu ve Dernek Yöneticisi Kübra Köse ile Minik ARGE Anaokulunun Yöneticisi Şeyma Bilgin ile bir araya gelerek görüş ve fikir alışverişinde bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Deva Partisi Gebze İlçe Eğitim Sağlık ve Sosyal Politikalar Başkanı Yasin Aydın, “otizmli çocuklar için bir nebze de olsa katkımız olması adına herkesi bu anlamlı sosyal sorumluluk projesine destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

“BİR BİLETLE OTİZMLİ ÇOCUKLARA DESTEK OLUN”

Gebze Otizm Dernek Başkanı Meltem Mutlu ise, ziyarette yaptığı konuşmada, “Pandemi süreci herkesi ve çoğu sektörü derinden etkilerken bazı kişileri iki kat fazla etkiledi. Otizmli çocuklar için bir nebze de olsa katkımız olması adına Tiyatro Vizyon ile sosyal sorumluluk projesi yapmaya karar verdik. Bu kapsamda 22 Haziran Salı günü saat 11.00’da Minik ARGE Anaokulunun bahçesinde çocuk oyunu oynayacağız. Tiyatroyla çocuklara destek olmak isteyen varsa biz buradayız. Alacağınız her hatıra biletiyle otizmli çocukların ihtiyaçlarına katkıda bulunmuş̧ olacaksınız. Bizlere okullarının kapılarını açtıkları için Minik ARGE Anaokuluna teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.