Deva Gebze’nin mutlu günü

Gebze 04.07.2021 - 10:45, Güncelleme: 04.07.2021 - 10:45
 

Deva Gebze’nin mutlu günü

Deva Gebze’nin mutlu günü

Deva Partisi Gebze İlçe Yöneticisi Semih Saraçoğlu, Canan Öztürk ile hayatını birleştirdi. Gebze Toprak Havuzbaşı'nda gerçekleşen düğün ile yaşamlarını birleştiren çiftin düğününe Deva Partisi Gebze İlçe teşkilatı da tam kadro katıldı. Deva Partisi Gebze İlçe Yöneticisi Semih Saraçoğlu ile Canan Öztürk, Gebze Toprak Havuzbaşı'nda gerçekleşen düğün ile yaşamlarını birleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve eşleri ile İlçe yöneticileri katılırken, Deva ailesi bu mutlu gününde Semih Saraçoğlu'nu yalnız bırakmadı. Düğün merasimine katılan İlçe Başkanı Memiş, "Kıymetli çiftimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaktan bizlerde ayrıca mutluluk duyuyoruz." diye belirtti.
Deva Gebze’nin mutlu günü

Deva Partisi Gebze İlçe Yöneticisi Semih Saraçoğlu, Canan Öztürk ile hayatını birleştirdi. Gebze Toprak Havuzbaşı'nda gerçekleşen düğün ile yaşamlarını birleştiren çiftin düğününe Deva Partisi Gebze İlçe teşkilatı da tam kadro katıldı.

Deva Partisi Gebze İlçe Yöneticisi Semih Saraçoğlu ile Canan Öztürk, Gebze Toprak Havuzbaşı'nda gerçekleşen düğün ile yaşamlarını birleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve eşleri ile İlçe yöneticileri katılırken, Deva ailesi bu mutlu gününde Semih Saraçoğlu'nu yalnız bırakmadı. Düğün merasimine katılan İlçe Başkanı Memiş, "Kıymetli çiftimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaktan bizlerde ayrıca mutluluk duyuyoruz." diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.