19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA Partisi’nden kongre çıkarması

Siyaset 11.04.2021 - 10:53, Güncelleme: 11.04.2021 - 10:53
 

DEVA Partisi’nden kongre çıkarması

DEVA Partisi’nden kongre çıkarması

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve il yönetim kurulu üyeleri ilimizde gerçekleşen iki önemli kongreye katıldılar. Ali Babacan’ın genel başkanlığında kurulan ve teşkilatlanmasını yurt çapında hızla tamamlayan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı siyasi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kentin önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Genç Kocaeliler Derneği kongresine katılan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkan Adem Koç ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Sinem Uçan’ı ve yeni yönetimini tebrik ettiler. Daha sonra davet edildikleri Büyük Birlik Partisi il kongresine katılan DEVA Partisi Kocaeli Başkanı Adem Koç ve beraberindeki il yönetim kurulu heyeti BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye ve İl Başkanı Remzi Kaya’yı tebrik ettiler.  DERT VARSA DEVA’SI DA VAR Daha sonra basına bir demeç veren Başkan Koç, Ali Babacan’ın başkanlığında Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Türkiye’nin umudu haline geldiğini söyledi. DEVA Partisi olarak halkın ilgi ve teveccühünün her geçen gün arttığına dikkat çeken İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi’nin Türkiye’nin umudu olduğunu hatırlattı. Sözlerine şöyle devam etti; "Türkiye, pandemi nedeniyle diğer ülkelerin ekonomilerini ayakta tutabilmek için hazırladıkları maddi destek paketlerinin milli gelire oranları sıralamasında gerek G20 gerekse gelişmekte olan ülkeler arasında en son sıralarda yer almaktadır. Elimizde imkânlar yok değil, ancak vatandaşa gelince yok. Hükümet göstermelik paketler ile esnafa hayal satmaya son vermeli. Çünkü dert varsa DEVA’sı da var” dedi.
DEVA Partisi’nden kongre çıkarması

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve il yönetim kurulu üyeleri ilimizde gerçekleşen iki önemli kongreye katıldılar. Ali Babacan’ın genel başkanlığında kurulan ve teşkilatlanmasını yurt çapında hızla tamamlayan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı siyasi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kentin önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Genç Kocaeliler Derneği kongresine katılan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkan Adem Koç ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Sinem Uçan’ı ve yeni yönetimini tebrik ettiler. Daha sonra davet edildikleri Büyük Birlik Partisi il kongresine katılan DEVA Partisi Kocaeli Başkanı Adem Koç ve beraberindeki il yönetim kurulu heyeti BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye ve İl Başkanı Remzi Kaya’yı tebrik ettiler. 
DERT VARSA DEVA’SI DA VAR
Daha sonra basına bir demeç veren Başkan Koç, Ali Babacan’ın başkanlığında Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Türkiye’nin umudu haline geldiğini söyledi. DEVA Partisi olarak halkın ilgi ve teveccühünün her geçen gün arttığına dikkat çeken İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi’nin Türkiye’nin umudu olduğunu hatırlattı. Sözlerine şöyle devam etti; "Türkiye, pandemi nedeniyle diğer ülkelerin ekonomilerini ayakta tutabilmek için hazırladıkları maddi destek paketlerinin milli gelire oranları sıralamasında gerek G20 gerekse gelişmekte olan ülkeler arasında en son sıralarda yer almaktadır. Elimizde imkânlar yok değil, ancak vatandaşa gelince yok. Hükümet göstermelik paketler ile esnafa hayal satmaya son vermeli. Çünkü dert varsa DEVA’sı da var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.