DEVA’lı Gençler Atasının Huzurunda

Siyaset 11.11.2021 - 14:22, Güncelleme: 11.11.2021 - 14:22
 

DEVA’lı Gençler Atasının Huzurunda

DEVA’lı Gençler Atasının Huzurunda

DEVA Partisi Kocaeli Gençlik Politikaları İl Başkan Yardımcısı Nihat Can Kırcı ve beraberindeki ilçe gençlik politikaları başkanları Ali Babacan’la birlikte 10 Kasım’da Atatürk’ü ziyaret ettiler Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Gençlik politikaları başkanlığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle Türkiye çapında bir program düzenledi. Program kapsamında genel merkezde parti içi eğitim çalışmasının yanı sıra Anıtkabir’e de gidildi. 81 ilden gelen Gençlik Politikaları Başkanları, Genel Başkan Ali Babacan’la beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ettiler. GENÇLER DEVA DİYOR Kocaeli’mizi temsilen İl Gençlik Politikaları Başkanı Nihat Can Kırcı ile beraber Derince, Çayırova, Darıca Gençlik Politikaları Başkanları da Ankara programına iştirak ettiler. Konuyla ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli Gençlik Politikaları İl Başkan Yardımcısı Nihat Can Kırcı, “Türkiye’nin en genç ve gençlerin de en yoğun şekilde desteklediği partiyiz. Bu anlamda DEVA’lı gençlerin Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’deki ebedî yerinde ziyaret etmesini çok anlamlı buluyorum. Ülkemizin hükümet kaynaklı pek çok sıkıntısı var. Gençler olarak bunun farkında ve bilincindeyiz. Bugün gençlerimiz arasında işsizlik oranı rekor kırıyor olabilir. ‘Hamili kart yakınımdır’ anlayışıyla liyakatsiz kişiler devlet kadrolarına dolduruluyor olabilir. Ülkemiz ekonomide ve politika alanda hızla 70’li yıllara geri döndürülmeye çalışılıyor olabilir. Ama kimse ümitsizliğe kapılmasın. DEVA Partisi’nin genç ve dinamik kadroları burada. İnşallah el birliğiyle milletimiz DEVA’sını bulacaktır. Bu vesile ile bizlere bu güzel vatanı emanet eden Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve özlemle anıyoruz. Ruhları şâd olsun” dedi. Heyet daha sonra Kocaeli’ne geri döndü.
DEVA’lı Gençler Atasının Huzurunda

DEVA Partisi Kocaeli Gençlik Politikaları İl Başkan Yardımcısı Nihat Can Kırcı ve beraberindeki ilçe gençlik politikaları başkanları Ali Babacan’la birlikte 10 Kasım’da Atatürk’ü ziyaret ettiler

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Gençlik politikaları başkanlığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle Türkiye çapında bir program düzenledi. Program kapsamında genel merkezde parti içi eğitim çalışmasının yanı sıra Anıtkabir’e de gidildi.

81 ilden gelen Gençlik Politikaları Başkanları, Genel Başkan Ali Babacan’la beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ettiler.

GENÇLER DEVA DİYOR

Kocaeli’mizi temsilen İl Gençlik Politikaları Başkanı Nihat Can Kırcı ile beraber Derince, Çayırova, Darıca Gençlik Politikaları Başkanları da Ankara programına iştirak ettiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli Gençlik Politikaları İl Başkan Yardımcısı Nihat Can Kırcı, “Türkiye’nin en genç ve gençlerin de en yoğun şekilde desteklediği partiyiz. Bu anlamda DEVA’lı gençlerin Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’deki ebedî yerinde ziyaret etmesini çok anlamlı buluyorum. Ülkemizin hükümet kaynaklı pek çok sıkıntısı var. Gençler olarak bunun farkında ve bilincindeyiz. Bugün gençlerimiz arasında işsizlik oranı rekor kırıyor olabilir. ‘Hamili kart yakınımdır’ anlayışıyla liyakatsiz kişiler devlet kadrolarına dolduruluyor olabilir. Ülkemiz ekonomide ve politika alanda hızla 70’li yıllara geri döndürülmeye çalışılıyor olabilir. Ama kimse ümitsizliğe kapılmasın. DEVA Partisi’nin genç ve dinamik kadroları burada. İnşallah el birliğiyle milletimiz DEVA’sını bulacaktır. Bu vesile ile bizlere bu güzel vatanı emanet eden Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve özlemle anıyoruz. Ruhları şâd olsun” dedi. Heyet daha sonra Kocaeli’ne geri döndü.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.