19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA’lı kadınlar meydanda stant açtı!

Siyaset 07.09.2021 - 09:30, Güncelleme: 07.09.2021 - 09:30
 

DEVA’lı kadınlar meydanda stant açtı!

DEVA’lı kadınlar meydanda stant açtı!

Üye stant çalışmalarına ağırlık veren DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, her hafta sonu olduğu gibi bu haftada Kent Meydanı’nda stant açarak Gebzelileri partiye davet etti. Üye çalışmalarına ağırlık vererek hem Gebzelileri partiye üye yapan hem de çalışmaları anlatan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her hafta sonu Kent Meydanı’nda stant açarak üye çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı bu hafta da Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ateş’in öncülüğünde toplanarak Gebzelileri partiye üye olmaya davet etti. Kadın Kolları Başkanlığı’nın açtığı üye standını ziyaret eden DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, DEVA’lı kadınlara övgüler yağdırarak çalışmalarında başarılar diledi. DÜNYAYI, “KADIN ELİ” GÜZELLEŞTİRECEK Ziyarette üye ve parti çalışmaları hakkında açıklama yapan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Dünyayı, ‘kadın eli’ güzelleştirecek. Bugünkü stant çalışmamızı “İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığımız” düzenledi. İlçe Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Hanım’a ve Koordinatörümüz Vildan Hanım’a müteşekkirim, yoğun ilgi çeken saha çalışmalarımızı, küçüğünden büyüğünden bütün ekibimizle birlikte aşkla, şevkle yapıyoruz. Halkımızın sevgisi ve ilgisi her geçen gün artıyor, dertlere DEVA olmak için; Gebze’nin DEVA’sı yılmadan yorulmadan çalışıyor. Gebze’nin DEVA’sı her daim hazır” dedi.
DEVA’lı kadınlar meydanda stant açtı!

Üye stant çalışmalarına ağırlık veren DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, her hafta sonu olduğu gibi bu haftada Kent Meydanı’nda stant açarak Gebzelileri partiye davet etti.

Üye çalışmalarına ağırlık vererek hem Gebzelileri partiye üye yapan hem de çalışmaları anlatan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her hafta sonu Kent Meydanı’nda stant açarak üye çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı bu hafta da Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ateş’in öncülüğünde toplanarak Gebzelileri partiye üye olmaya davet etti. Kadın Kolları Başkanlığı’nın açtığı üye standını ziyaret eden DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, DEVA’lı kadınlara övgüler yağdırarak çalışmalarında başarılar diledi.

DÜNYAYI, “KADIN ELİ” GÜZELLEŞTİRECEK

Ziyarette üye ve parti çalışmaları hakkında açıklama yapan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Dünyayı, ‘kadın eli’ güzelleştirecek. Bugünkü stant çalışmamızı “İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığımız” düzenledi. İlçe Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Hanım’a ve Koordinatörümüz Vildan Hanım’a müteşekkirim, yoğun ilgi çeken saha çalışmalarımızı, küçüğünden büyüğünden bütün ekibimizle birlikte aşkla, şevkle yapıyoruz. Halkımızın sevgisi ve ilgisi her geçen gün artıyor, dertlere DEVA olmak için; Gebze’nin DEVA’sı yılmadan yorulmadan çalışıyor. Gebze’nin DEVA’sı her daim hazır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.