“Devlet desteğiyle ayakta kaldık”

Kültür-Sanat 12.01.2021 - 17:10, Güncelleme: 12.01.2021 - 17:10
 

“Devlet desteğiyle ayakta kaldık”

Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu, Ümit Medya’yı ziyaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu. Gündoğdu, devlet desteği ile ayakta kaldıklarını söyleyerek, “Hiçbir şey sahnenin yerini tutmuyor” dedi.

Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu, Ümit Medya’ya konuk oldu. Pandemi dönemi nedeniyle sahne alamamanın her tiyatro grubu gibi üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden başarılı isim Gündoğdu, “Ama bugünlerde günün birinde sona erecektir. Buna inanıyorum. Devletimiz salgın konusunda güzel bir mücadele içerisinde. Eninde sonunda kalabalık salonlara oyun oynadığımız günlere merhaba diyeceğiz” şeklinde konuştu. “ESKİ GÜNLERİ ÇOK ÖZLEDİM” Sahneyi çok özlediğini ve sekiz aydır sahneden uzak kaldıklarını ifade eden Gündoğdu, “Sekiz ay sahneden uzak kaldığım hiç olmamıştı. Hiçbir şey sahnenin heyecanını yansıtmıyor. O günlerin geri gelmesini istiyorum. Sahne tozu derler ya hani işte o sahne tozunu özledim. Tabi ki Roza’daki tüm ekip özledi. Bir an önce eski günlere dönelim diye aramızda konuşuyoruz.  Bugünlerde online olarak eğitimlerimiz sürüyor tabi ama sahnede olmanın yerini tutmuyor” dedi. “VERİLEN DESTEK CAN SUYU OLDU” Bu sıkıntılı süreçte devletin tiyatro gruplarına olan desteğinin önemli olduğunu kaydeden Bayram Gündoğdu, “Devletimiz sürecin başından beri yanımızdaydı. Devletimiz olmasa ne olacaktı bilmiyorum, devletin verdiği destekle ayakta kaldık, kalmaya çalışıyoruz. Pandemi günlerinde sanata olan sanatçıya olan desteği hissettik. Bu anlamda iyi bir sınav verildi. Benim isteğim en kısa zamanda yeniden eski kalabalık günlere geri dönmek” ifadesini kullandı.
Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu, Ümit Medya’yı ziyaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu. Gündoğdu, devlet desteği ile ayakta kaldıklarını söyleyerek, “Hiçbir şey sahnenin yerini tutmuyor” dedi.

Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu, Ümit Medya’ya konuk oldu. Pandemi dönemi nedeniyle sahne alamamanın her tiyatro grubu gibi üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden başarılı isim Gündoğdu, “Ama bugünlerde günün birinde sona erecektir. Buna inanıyorum. Devletimiz salgın konusunda güzel bir mücadele içerisinde. Eninde sonunda kalabalık salonlara oyun oynadığımız günlere merhaba diyeceğiz” şeklinde konuştu.

“ESKİ GÜNLERİ ÇOK ÖZLEDİM”

Sahneyi çok özlediğini ve sekiz aydır sahneden uzak kaldıklarını ifade eden Gündoğdu, “Sekiz ay sahneden uzak kaldığım hiç olmamıştı. Hiçbir şey sahnenin heyecanını yansıtmıyor. O günlerin geri gelmesini istiyorum. Sahne tozu derler ya hani işte o sahne tozunu özledim. Tabi ki Roza’daki tüm ekip özledi. Bir an önce eski günlere dönelim diye aramızda konuşuyoruz.  Bugünlerde online olarak eğitimlerimiz sürüyor tabi ama sahnede olmanın yerini tutmuyor” dedi.

“VERİLEN DESTEK CAN SUYU OLDU”

Bu sıkıntılı süreçte devletin tiyatro gruplarına olan desteğinin önemli olduğunu kaydeden Bayram Gündoğdu, “Devletimiz sürecin başından beri yanımızdaydı. Devletimiz olmasa ne olacaktı bilmiyorum, devletin verdiği destekle ayakta kaldık, kalmaya çalışıyoruz. Pandemi günlerinde sanata olan sanatçıya olan desteği hissettik. Bu anlamda iyi bir sınav verildi. Benim isteğim en kısa zamanda yeniden eski kalabalık günlere geri dönmek” ifadesini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.