“Diktatörlük değil de ne?”

Siyaset 28.08.2021 - 15:11, Güncelleme: 28.08.2021 - 15:11
 

“Diktatörlük değil de ne?”

İYİ PARTİLİ TÜRKKAN’DAN SOSYAL MEDYA’ TEPKİSİ;

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yaptığı paylaşımda yeni hazırlanan sosyal medya düzenlemesini diktatörlük olarak değerlendirdi. Bir yıl önce Meclis’ten geçirilen sosyal medya düzenlemesinde Twitter, Facebook gibi şirketlere Türkiye’de temsilcilik açma zorunluluğu getirilmesinin ardından AK Parti, yeni bir düzenlemeyi daha TBMM gündemine getirecek. “Dezenformasyon” yapanlara 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ve bir süre sosyal medya kısıtlaması düşünülüyor. KİME GÖRE YALAN? Söz konusu düzenlemeye tepki gösteren İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan şu ifadeleri kullandı: “Sosyal medyada yalan haber düzenlemesi getireceklermiş. Yalan; kime göre yalan? Sizlerin ifadeleri doğru kabul edilip, aksini ifade edenlerin söyledikleri mi yalan? Bu, diktatörlüğe bir adım daha yaklaşmak demek değilse nedir?”
İYİ PARTİLİ TÜRKKAN’DAN SOSYAL MEDYA’ TEPKİSİ;

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yaptığı paylaşımda yeni hazırlanan sosyal medya düzenlemesini diktatörlük olarak değerlendirdi.

Bir yıl önce Meclis’ten geçirilen sosyal medya düzenlemesinde Twitter, Facebook gibi şirketlere Türkiye’de temsilcilik açma zorunluluğu getirilmesinin ardından AK Parti, yeni bir düzenlemeyi daha TBMM gündemine getirecek. “Dezenformasyon” yapanlara 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ve bir süre sosyal medya kısıtlaması düşünülüyor.

KİME GÖRE YALAN?

Söz konusu düzenlemeye tepki gösteren İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan şu ifadeleri kullandı: “Sosyal medyada yalan haber düzenlemesi getireceklermiş. Yalan; kime göre yalan? Sizlerin ifadeleri doğru kabul edilip, aksini ifade edenlerin söyledikleri mi yalan? Bu, diktatörlüğe bir adım daha yaklaşmak demek değilse nedir?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.