Dil Deresi'ne pis su akıyor!

Dilovası 08.06.2021 - 11:53, Güncelleme: 08.06.2021 - 11:53
 

Dil Deresi'ne pis su akıyor!

Dil Deresi'ne pis su akıyor!

Dilovası’ndan İzmit Körfezi'ne dökülen Dil Deresi'ne, sanayi tesisi tarafından atık su bırakıldı. Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği Başkanı İsmail Sami, Marmara Denizi'nden müsilajın temizlenmesi için seferber olunduğunu sırada dereye arıtılmamış su dökülmesine tepki gösterdi. Dilovası’nda geçip, İzmit Körfezi'ne dökülen Dil Deresi'ne, çamur renginde su bırakıldı. Derenin Mimar Sinan Mahallesi'nden geçen kesiminde borudan bir süre pis su dereye aktı. Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği Başkanı Sami, sanayi kuruluşunun arıtma tesisinden suyun arıtılmadan dereye bırakıldığını söyledi. Sami, gereken önlemlerin alınmasını ve yaptırımların uygulanmasını isteyerek, "Tepeden tırnağa herkes seferber olmuş; Marmara Denizi müsilaj içinde, bu aymazlığı görüyorsunuz. Bu su, buradan Marmara'ya, körfeze akıp, gidiyor. Maalesef bunu defalarca yaptılar. Şu dönemde, Marmara'yı müsilaj belası sarmışken, herkes bunun için seferber olmuşken, bunların yaptığı aymazlığı şiddetle kınıyoruz" dedi.
Dil Deresi'ne pis su akıyor!

Dilovası’ndan İzmit Körfezi'ne dökülen Dil Deresi'ne, sanayi tesisi tarafından atık su bırakıldı. Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği Başkanı İsmail Sami, Marmara Denizi'nden müsilajın temizlenmesi için seferber olunduğunu sırada dereye arıtılmamış su dökülmesine tepki gösterdi.

Dilovası’nda geçip, İzmit Körfezi'ne dökülen Dil Deresi'ne, çamur renginde su bırakıldı. Derenin Mimar Sinan Mahallesi'nden geçen kesiminde borudan bir süre pis su dereye aktı. Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği Başkanı Sami, sanayi kuruluşunun arıtma tesisinden suyun arıtılmadan dereye bırakıldığını söyledi. Sami, gereken önlemlerin alınmasını ve yaptırımların uygulanmasını isteyerek, "Tepeden tırnağa herkes seferber olmuş; Marmara Denizi müsilaj içinde, bu aymazlığı görüyorsunuz. Bu su, buradan Marmara'ya, körfeze akıp, gidiyor. Maalesef bunu defalarca yaptılar. Şu dönemde, Marmara'yı müsilaj belası sarmışken, herkes bunun için seferber olmuşken, bunların yaptığı aymazlığı şiddetle kınıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.