“Dil uzatanın dilini, el uzatanın elini keseriz!”...

Siyaset 30.10.2020 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Dil uzatanın dilini, el uzatanın elini keseriz!”...

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla Darıca’da Peygamber efendimizin hayatını anlatan kitap dağıttı. Fransa’yı bir kez daha kınayan Başkan Bıyık, “Dinimize, peygamberimize ve bayrağımıza dil uzatanın dilini, el uzatanın elini keseriz” dedi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, geçtiğimiz hafta Paris yakınlarındaki Conflans-Sainte-Honorine semtinde öldürülen öğretmen Samuel Paty'nin cenaze töreninde özgürlükleri savunmaya devam edeceklerini ifade ederek, Hz. Muhammed'e hakaret eden karikatürlerden vazgeçmeyeceklerini dile getirmişti. Dün, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla Darıca’da Peygamber efendimizin hayatını anlatan kitap dağıtarak Fransa’ya bir kez daha seslendi. FARKINDALIK OLUŞTURMAK ADINA Cuma namazı sonrasından Darıcalılara peygamberimizin hayatını anlatan kitap dağıtan Başkan Bıyık, “Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla Darıca’da cuma namazı sonrası Peygamber efendimizin hayatını anlatan kitap dağıttık” dedi. Fransa’nın din düşmanlığına bir kez daha dikkat çeken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Peygamber efendimizi daima örnek alıyoruz. Peygamberimize dil uzatanları şiddetle kınıyoruz. Ülkemize, bayrağımıza ve dinimize uzanan kötü elleri bu aziz millet kıracaktır. En kutsalımız olan Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’e yönelik yapılan bu çirkin saldırıları boykot etmek ve farkındalık oluşturmak adına bu etkinliği düzenledik. KINIYOR VE LANETLİYORUM Bu zihniyetin amacı İslam’ı kötülemek. Bazı gruplar İslamofobi adı altında Müslümanlara terörist diyor. Müslüman bir insandan terörist olmaz. Biz bunu her yerde anlatacağız. Ahlak yoksunu bütün politikacılara dur demek ve hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Dinimize, peygamberimize ve bayrağımıza dil uzatanın dilini, el uzatanın elini keseriz. Buradan başta Fransa olmak üzere Batı dünyasının dinimize ve Peygamber efendimize yönelik saygısızlık içeren ifade ve davranışlarını bir kez daha kınıyorum ve lanetliyorum” ifadelerini kullandı.    

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla Darıca’da Peygamber efendimizin hayatını anlatan kitap dağıttı. Fransa’yı bir kez daha kınayan Başkan Bıyık, “Dinimize, peygamberimize ve bayrağımıza dil uzatanın dilini, el uzatanın elini keseriz” dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, geçtiğimiz hafta Paris yakınlarındaki Conflans-Sainte-Honorine semtinde öldürülen öğretmen Samuel Paty'nin cenaze töreninde özgürlükleri savunmaya devam edeceklerini ifade ederek, Hz. Muhammed'e hakaret eden karikatürlerden vazgeçmeyeceklerini dile getirmişti. Dün, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla Darıca’da Peygamber efendimizin hayatını anlatan kitap dağıtarak Fransa’ya bir kez daha seslendi.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK ADINA

Cuma namazı sonrasından Darıcalılara peygamberimizin hayatını anlatan kitap dağıtan Başkan Bıyık, “Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla Darıca’da cuma namazı sonrası Peygamber efendimizin hayatını anlatan kitap dağıttık” dedi. Fransa’nın din düşmanlığına bir kez daha dikkat çeken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Peygamber efendimizi daima örnek alıyoruz. Peygamberimize dil uzatanları şiddetle kınıyoruz. Ülkemize, bayrağımıza ve dinimize uzanan kötü elleri bu aziz millet kıracaktır. En kutsalımız olan Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’e yönelik yapılan bu çirkin saldırıları boykot etmek ve farkındalık oluşturmak adına bu etkinliği düzenledik.

KINIYOR VE LANETLİYORUM

Bu zihniyetin amacı İslam’ı kötülemek. Bazı gruplar İslamofobi adı altında Müslümanlara terörist diyor. Müslüman bir insandan terörist olmaz. Biz bunu her yerde anlatacağız. Ahlak yoksunu bütün politikacılara dur demek ve hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Dinimize, peygamberimize ve bayrağımıza dil uzatanın dilini, el uzatanın elini keseriz. Buradan başta Fransa olmak üzere Batı dünyasının dinimize ve Peygamber efendimize yönelik saygısızlık içeren ifade ve davranışlarını bir kez daha kınıyorum ve lanetliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.