Dilovalı öğrenciler tüm zorluklara rağmen okumaya geçti

Dilovası 24.02.2021 - 17:50, Güncelleme: 24.02.2021 - 17:50
 

Dilovalı öğrenciler tüm zorluklara rağmen okumaya geçti

Dilovalı öğrenciler tüm zorluklara rağmen okumaya geçti

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay köy okullarında başlayan eğitim-öğretimi denetlemek üzere gerçekleştirdiği ziyaretlerde okuma yazmaya geçen birinci sınıf öğrencilerini tebrik ederek, “Şimdiki çocuklar bir harika. Bütün zorluklara rağmen birinci sınıflarımızda okuma yazma tamam olmuş maşallah” dedi. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay köy okullarında başlayan eğitim-öğretimi denetlemek üzere okul ziyaretlerinde bulundu. 1. Sınıf öğrencileri ile yakından ilgilenen Müdür Balay öğrencilerin pandemiye rağmen okuma yazmaya geçmesini büyük mutlulukla karşıladı. Öğrencilerinden övgü dolu sözlerle bahseden Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Salgın nedeniyle belirli bir dönem seyretilmiş olarak haftada iki gün yüz yüze eğitim gerçekleştirilmiş olsa da vaka sayılarının artmasıyla eğitim-öğretim ağırlıklı olarak uzaktan yapıldı. SÜREÇ HAKKINDA BİLGİ ALDIK Elbette ki sağlık her şeyden önce gelmektedir ancak eğitim de ihmal edilemeyecek kadar önemlidir. Dolayısıyla bir taraftan tüm eğitim çalışanlarının üstün gayretiyle okullarımızı yüz yüze eğitime hemen başlayacakmış gibi hazır bulundurduk. Diğer taraftan da eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamaması için eğitim camiası olarak üstün bir çaba sarf ettik. Milli Eğitim Bakanımızın açıklamaları ile köy okullarımız eğitime başlamıştı. Biz de eğitime başlayan köy okullarımızı ziyaret ederek gelişen süreç hakkında bilgi aldık. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLARIM Birinci sınıflarımızın tüm olumsuzluklara rağmen okuma-yazma becerisi kazandığını görmek beni çok mutlu etti. Öğrencilerimiz için üstün gayret gösteren öğretmenlerimize, öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyor ve kendilerini tebrik ediyorum. Hayatları boyunca elde edecekleri tüm kazanımlara temel teşkil edecek olan okuma-yazmaya geçmeler dolayısıyla tüm öğrencelerimizi kutluyorum.”
Dilovalı öğrenciler tüm zorluklara rağmen okumaya geçti

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay köy okullarında başlayan eğitim-öğretimi denetlemek üzere gerçekleştirdiği ziyaretlerde okuma yazmaya geçen birinci sınıf öğrencilerini tebrik ederek, “Şimdiki çocuklar bir harika. Bütün zorluklara rağmen birinci sınıflarımızda okuma yazma tamam olmuş maşallah” dedi.

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay köy okullarında başlayan eğitim-öğretimi denetlemek üzere okul ziyaretlerinde bulundu. 1. Sınıf öğrencileri ile yakından ilgilenen Müdür Balay öğrencilerin pandemiye rağmen okuma yazmaya geçmesini büyük mutlulukla karşıladı. Öğrencilerinden övgü dolu sözlerle bahseden Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Salgın nedeniyle belirli bir dönem seyretilmiş olarak haftada iki gün yüz yüze eğitim gerçekleştirilmiş olsa da vaka sayılarının artmasıyla eğitim-öğretim ağırlıklı olarak uzaktan yapıldı.

SÜREÇ HAKKINDA BİLGİ ALDIK

Elbette ki sağlık her şeyden önce gelmektedir ancak eğitim de ihmal edilemeyecek kadar önemlidir. Dolayısıyla bir taraftan tüm eğitim çalışanlarının üstün gayretiyle okullarımızı yüz yüze eğitime hemen başlayacakmış gibi hazır bulundurduk. Diğer taraftan da eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamaması için eğitim camiası olarak üstün bir çaba sarf ettik. Milli Eğitim Bakanımızın açıklamaları ile köy okullarımız eğitime başlamıştı. Biz de eğitime başlayan köy okullarımızı ziyaret ederek gelişen süreç hakkında bilgi aldık.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLARIM

Birinci sınıflarımızın tüm olumsuzluklara rağmen okuma-yazma becerisi kazandığını görmek beni çok mutlu etti. Öğrencilerimiz için üstün gayret gösteren öğretmenlerimize, öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyor ve kendilerini tebrik ediyorum. Hayatları boyunca elde edecekleri tüm kazanımlara temel teşkil edecek olan okuma-yazmaya geçmeler dolayısıyla tüm öğrencelerimizi kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.