Dilovası Devlet’te eksiklikler incelendi!

Dilovası 12.01.2021 - 11:51, Güncelleme: 12.01.2021 - 11:51
 

Dilovası Devlet’te eksiklikler incelendi!

Dilovası Devlet Hastanesi’nde bina turu yapılarak, incelemelerde bulunuldu. Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz, bina turuna bizzat katılarak eksiklikleri inceledi.

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz, hastanede bina turu yaparak, eksiklikleri inceledi. Bina turu programı dahilinde, fiziksel koşullar, tesis güvenliği ve yönetimi, işleyiş ile ilgili aksaklıkların tespiti, hasta ve çalışan memnuniyeti ve sağlık hizmet sunumuna dair sorunların yerinde tespiti ve gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz, yönetim ekibi ve birim sorumlularının da katıldığı bina turunu gerçekleştirdi. İSTEK VE BEKLENTİLER DEĞRLENDİRİLDİ Hastane bünyesinde gerçekleştirilen bina turu sırasında idari ekip tüm alanları dolaşıp, hastaların ve çalışanların hastanede sunulan sağlık hizmetleriyle ilgili istek ve beklentilerini yerinde değerlendirdi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda tespit edilen eksikler için ivedi olarak iyileştirme faaliyetleri başlatılarak bina turu tamamlandı.
Dilovası Devlet Hastanesi’nde bina turu yapılarak, incelemelerde bulunuldu. Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz, bina turuna bizzat katılarak eksiklikleri inceledi.

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz, hastanede bina turu yaparak, eksiklikleri inceledi. Bina turu programı dahilinde, fiziksel koşullar, tesis güvenliği ve yönetimi, işleyiş ile ilgili aksaklıkların tespiti, hasta ve çalışan memnuniyeti ve sağlık hizmet sunumuna dair sorunların yerinde tespiti ve gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz, yönetim ekibi ve birim sorumlularının da katıldığı bina turunu gerçekleştirdi.

İSTEK VE BEKLENTİLER DEĞRLENDİRİLDİ

Hastane bünyesinde gerçekleştirilen bina turu sırasında idari ekip tüm alanları dolaşıp, hastaların ve çalışanların hastanede sunulan sağlık hizmetleriyle ilgili istek ve beklentilerini yerinde değerlendirdi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda tespit edilen eksikler için ivedi olarak iyileştirme faaliyetleri başlatılarak bina turu tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.