19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası Engelliler Derneği’nden teşekkür

Dilovası 24.01.2021 - 11:57, Güncelleme: 24.01.2021 - 11:57
 

Dilovası Engelliler Derneği’nden teşekkür

Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Abdulsamet Elden, ilçede bulunan engelli vatandaşlara önceki gün akülü araba desteğinde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve ekibine teşekkür etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile ekibinin engelli vatandaşlara akülü arabanın yanı sıra medikal malzeme desteğini esirgemediğini ifade eden Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Abdulsamet Elden, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti. DENAD Başkanı Abdülsamet Elden, “İlçe Başkanlığına seçildiği günden beri derneğimize açık destek veren Adalet ve Kalkınma Partisi Dilovası İlçe Başkanımız Sayın İlhan Yıldırım ve ekibinin destekleri ile engelli vatandaşlarımıza akülü araba ve medikal malzeme dağıtımı gerçekleştirdik. DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR Bu dağıtımda yanımızda olan başta İlçe Başkanımız Sayın İlhan Yıldırım başta olmak üzere tüm yönetimine Belediye Başkanımız Sayın Hamza Şayir'e, İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Arslan Bey’e, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Gülay Artut Hanım'a, Gençlik Kolları Başkanı Sayın Muhammed Demir Bey'e, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Sinan Yaşar Bey’e, meclis üyelerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza derneğimiz ve ailelerimiz adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Rabbim razı olsun inşallah” dedi.
Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Abdulsamet Elden, ilçede bulunan engelli vatandaşlara önceki gün akülü araba desteğinde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve ekibine teşekkür etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile ekibinin engelli vatandaşlara akülü arabanın yanı sıra medikal malzeme desteğini esirgemediğini ifade eden Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Abdulsamet Elden, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti. DENAD Başkanı Abdülsamet Elden, “İlçe Başkanlığına seçildiği günden beri derneğimize açık destek veren Adalet ve Kalkınma Partisi Dilovası İlçe Başkanımız Sayın İlhan Yıldırım ve ekibinin destekleri ile engelli vatandaşlarımıza akülü araba ve medikal malzeme dağıtımı gerçekleştirdik.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Bu dağıtımda yanımızda olan başta İlçe Başkanımız Sayın İlhan Yıldırım başta olmak üzere tüm yönetimine Belediye Başkanımız Sayın Hamza Şayir'e, İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Arslan Bey’e, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Gülay Artut Hanım'a, Gençlik Kolları Başkanı Sayın Muhammed Demir Bey'e, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Sinan Yaşar Bey’e, meclis üyelerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza derneğimiz ve ailelerimiz adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Rabbim razı olsun inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.