19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Dilovası, hizmetle değil ceza ile yönetiliyor”

Siyaset 13.10.2021 - 10:33, Güncelleme: 13.10.2021 - 10:33
 

“Dilovası, hizmetle değil ceza ile yönetiliyor”

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Dilovası’nın verilmeyen hizmetler karşısında vatandaşa ceza kesen AK Partili bir Belediye Başkanı ile yönetildiğini söyleyerek Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e tepki gösterdi.

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklenerek Dilovası’nın hizmet görmediğine ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ilçeyi cezalarla yönettiğine dikkat çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklenerek tepki gösteren İYİ Partili Yılmaz, “Dilovası'nda hafife alınamayacak sayıda taşıma sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 1200 tır ve kamyon sahibi var. Hemen hemen her sokakta tır ve kamyon gibi taşıtları görmekteyiz. Bu araçların Dilovası'na yarattığı sorunlar ise tartışmaya açık olmaksızın alenen ortada. AK Parti'nin 3 dönemdir yönettiği Dilovası'nda Cemil Yaman, Ali Toltar ve dönemimizin Belediye Başkanı Hamza Şayir'in seçim beyannamelerinde ''tır ve kamyon'' parkı sorununu çözememesinin bedelini ne yazık ki, bugün tır ve kamyon sahibi vatandaşlarımıza ceza keserek ödetiyorlar. Bu adaletsizliktir. “HİZMET İLE DEĞİL, CEZA İLE YÖNETİLEN DİLOVASI” Yeteri sayıda araçlara park alanı yaptınız da vatandaşlar mı kullanmadı? Mevcut park alanına şuan 45 araç park edebiliyor. Peki geride kalan araçlar nereye park edecek? Anlaşılan Belediye Başkanı Hamza Şayir tır parkını bir önceki dönemlerde olduğu gibi faaliyete geçiremeyeceğini anlamış ve bu gelirden mahrum kalmamak adına vatandaşa ceza kesmeyi tercih etmiştir. Hizmet ile değil, ceza ile yönetilen bir Dilovası bizim kaderimiz olmak zorunda mı? sorusu ile bir soru daha.  Biz artık Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e  'adaletli' diyebilir miyiz? cevabı kamuoyuna bırakıyorum.” Dedi.
İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Dilovası’nın verilmeyen hizmetler karşısında vatandaşa ceza kesen AK Partili bir Belediye Başkanı ile yönetildiğini söyleyerek Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e tepki gösterdi.

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklenerek Dilovası’nın hizmet görmediğine ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ilçeyi cezalarla yönettiğine dikkat çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklenerek tepki gösteren İYİ Partili Yılmaz, “Dilovası'nda hafife alınamayacak sayıda taşıma sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 1200 tır ve kamyon sahibi var. Hemen hemen her sokakta tır ve kamyon gibi taşıtları görmekteyiz. Bu araçların Dilovası'na yarattığı sorunlar ise tartışmaya açık olmaksızın alenen ortada. AK Parti'nin 3 dönemdir yönettiği Dilovası'nda Cemil Yaman, Ali Toltar ve dönemimizin Belediye Başkanı Hamza Şayir'in seçim beyannamelerinde ''tır ve kamyon'' parkı sorununu çözememesinin bedelini ne yazık ki, bugün tır ve kamyon sahibi vatandaşlarımıza ceza keserek ödetiyorlar. Bu adaletsizliktir.

“HİZMET İLE DEĞİL, CEZA İLE YÖNETİLEN DİLOVASI”

Yeteri sayıda araçlara park alanı yaptınız da vatandaşlar mı kullanmadı? Mevcut park alanına şuan 45 araç park edebiliyor. Peki geride kalan araçlar nereye park edecek? Anlaşılan Belediye Başkanı Hamza Şayir tır parkını bir önceki dönemlerde olduğu gibi faaliyete geçiremeyeceğini anlamış ve bu gelirden mahrum kalmamak adına vatandaşa ceza kesmeyi tercih etmiştir. Hizmet ile değil, ceza ile yönetilen bir Dilovası bizim kaderimiz olmak zorunda mı? sorusu ile bir soru daha.  Biz artık Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e  'adaletli' diyebilir miyiz? cevabı kamuoyuna bırakıyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.