Dilovası Köseler’de 184 konut satışa sunuluyor

Dilovası 19.05.2021 - 17:20, Güncelleme: 19.05.2021 - 17:20
 

Dilovası Köseler’de 184 konut satışa sunuluyor

Dilovası Köseler’de 184 konut satışa sunuluyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) vatandaşları uygun fiyatlar ve makul taksitler ile konut sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ, satış aşamasına gelen Dilovası Köseler Mahallesi’nde 184 adet konut satışa çıkarıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak ihale ile satılacak olan konutlar için vatandaşlar 24 Mayıs 2021 tarihinden itibaren başvuruda bulunabilecekler. TOKİ ayrıca satışa çıkarılacak olan konutların fiyatlarını, taksit seçeneklerini ve niteliklerini de kamuoyuna duyurdu. Bu duyuruda yer alan bilgilere göre vatandaşlar TOKİ’ye konut satın alımı için başvuru yaparak kira öder gibi konut sahibi olabilecekler. BAŞVURU BEDELİ BİN TL TOKİ’nin verdiği bilgilere göre Dilovası Köseler Mahallesi’nde bulunan projede 2+1 konutlar satışa çıkarıldı. Bu konutların satış fiyatları ise 210 bin 258 TL ile 274 bin 636 TL arasında olduğu duyuruldu. Vatandaşlar bu konutları bin 028 TL’den başlayan taksitlerle satın alabilecekler. TOKİ’nin bilgilendirmesine göre 138 adet 2+1 konut yüzde 12 peşinat ve 180 ay vade ile vatandaşlara satılacak. Bu konutlardan satın almak isteyen vatandaşlar Halkbank’ın Kocaeli şubelerinden başvuru yapabilecekler. Başvuru bedeli ise bin TL olarak açıklandı. TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ Dilovası Köseler Mahallesi’nde bulunan Sosyal Konut Projesi kapsamında 3+1 46 konutun satışı için TOKİ ihale duyurusu yaptı. TOKİ’nin verdiği bilgilere göre 3+1 büyüklüğünde olan bu konutların fiyatları 270 bin 801 TL ile 345 bin 211 TL arasında değişebiliyor. Aylık bin 204 TL’den başlayan taksitlerle satılacak olan konutların ödeme seçenekleri de açıklandı. Buna göre yüzde 10 veya yüzde 20 peşinat ile 120 ay veya 180 ay vade seçenekleri vatandaşlara sunulacak. Bu konutlardan satın almak isteyen vatandaşlar başvurularını 24 Mayıs ile 4 Haziran tarihleri arasında yapabilecekler. Başvuru ücreti 2 bin TL olarak açıklanırken başvuruların Halkbank Kocaeli şubelerinden yapılacağı bildirildi.
Dilovası Köseler’de 184 konut satışa sunuluyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) vatandaşları uygun fiyatlar ve makul taksitler ile konut sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ, satış aşamasına gelen Dilovası Köseler Mahallesi’nde 184 adet konut satışa çıkarıldı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak ihale ile satılacak olan konutlar için vatandaşlar 24 Mayıs 2021 tarihinden itibaren başvuruda bulunabilecekler. TOKİ ayrıca satışa çıkarılacak olan konutların fiyatlarını, taksit seçeneklerini ve niteliklerini de kamuoyuna duyurdu. Bu duyuruda yer alan bilgilere göre vatandaşlar TOKİ’ye konut satın alımı için başvuru yaparak kira öder gibi konut sahibi olabilecekler.

BAŞVURU BEDELİ BİN TL

TOKİ’nin verdiği bilgilere göre Dilovası Köseler Mahallesi’nde bulunan projede 2+1 konutlar satışa çıkarıldı. Bu konutların satış fiyatları ise 210 bin 258 TL ile 274 bin 636 TL arasında olduğu duyuruldu. Vatandaşlar bu konutları bin 028 TL’den başlayan taksitlerle satın alabilecekler. TOKİ’nin bilgilendirmesine göre 138 adet 2+1 konut yüzde 12 peşinat ve 180 ay vade ile vatandaşlara satılacak. Bu konutlardan satın almak isteyen vatandaşlar Halkbank’ın Kocaeli şubelerinden başvuru yapabilecekler. Başvuru bedeli ise bin TL olarak açıklandı.

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ

Dilovası Köseler Mahallesi’nde bulunan Sosyal Konut Projesi kapsamında 3+1 46 konutun satışı için TOKİ ihale duyurusu yaptı. TOKİ’nin verdiği bilgilere göre 3+1 büyüklüğünde olan bu konutların fiyatları 270 bin 801 TL ile 345 bin 211 TL arasında değişebiliyor. Aylık bin 204 TL’den başlayan taksitlerle satılacak olan konutların ödeme seçenekleri de açıklandı. Buna göre yüzde 10 veya yüzde 20 peşinat ile 120 ay veya 180 ay vade seçenekleri vatandaşlara sunulacak. Bu konutlardan satın almak isteyen vatandaşlar başvurularını 24 Mayıs ile 4 Haziran tarihleri arasında yapabilecekler. Başvuru ücreti 2 bin TL olarak açıklanırken başvuruların Halkbank Kocaeli şubelerinden yapılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.