Dilovası Millet Bahçesi ihaleye çıktı!

Dilovası 13.04.2021 - 10:13, Güncelleme: 13.04.2021 - 10:13
 

Dilovası Millet Bahçesi ihaleye çıktı!

Dilovası Millet Bahçesi ihaleye çıktı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “270 dönümlük Dilovası Millet Bahçesi dün ihaleye çıktı” dedi.  Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belediyeye tahsis ettiği alan üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü yaklaşık 207 dönümlük alanı Millet Bahçesi olarak projelendirdi. Dilovası Millet Bahçesi’nin ihaleye 12 Nisan’da çıktığını gazetemize özel açıklama yaparak söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Millet bahçesinde bölgenin ağaç yapısı da göz önünde bulundurularak, mesire alanı, yürüyüş yolları, çocuk eğlence bölümleri, bisiklet sürüş alanları, çeşitli aktivite kısımları ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Dilovası’nda bulunan 207 dönümlük arazi üzerine Millet Bahçesi inşa edecek. Söz konusu Millet Bahçesi 12 Nisan’da Ankara’da ihaleye çıktı” dedi.
Dilovası Millet Bahçesi ihaleye çıktı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “270 dönümlük Dilovası Millet Bahçesi dün ihaleye çıktı” dedi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belediyeye tahsis ettiği alan üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü yaklaşık 207 dönümlük alanı Millet Bahçesi olarak projelendirdi. Dilovası Millet Bahçesi’nin ihaleye 12 Nisan’da çıktığını gazetemize özel açıklama yaparak söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Millet bahçesinde bölgenin ağaç yapısı da göz önünde bulundurularak, mesire alanı, yürüyüş yolları, çocuk eğlence bölümleri, bisiklet sürüş alanları, çeşitli aktivite kısımları ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Dilovası’nda bulunan 207 dönümlük arazi üzerine Millet Bahçesi inşa edecek. Söz konusu Millet Bahçesi 12 Nisan’da Ankara’da ihaleye çıktı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.