Dilovası Zabıtası Denetimleri Sıklaştırdı

Dilovası 27.06.2016 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Zabıtası Denetimleri Sıklaştırdı

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte denetimlerini daha da sıklaştıran Belediye Zabıta İhtisas ekibi ilçedeki market ve bakkallarda satışa sunulan bebek gıdaları bebek mamaları gibi ürünler üzerinde denetimler hassasiyeti yapılmış.

Halkımızın temiz ve güvenilir yerlerde rahat alış veriş yapa bilmeleri için zabıta ihtisas ekibi çakışmaları başarılarını takdir edilmesi takdirle karşılanıyor. Ekipler yaptıkları denetimlerde  685 adet gıda ürünlere el konularak imha edildi. İlçenin tamamında yapılan denetimlerde ruhsat, hijyen ve fiyat tarifesi gibi detaylar kontrol ediliyor. Denetim sırasında eksiklik tespit edilen yada halkın sağlığını bozacak türdeki işletmelere yasal işlemler anında gerçekleştiriliyor. Vatandaşın sağlığına korumak için uygulamanın yapıldığı ifade eden Belediye Başkanı Ali Toltar, 11 ayın sultanı Ramazan’da özellikle gıda işi ile uğraşan işletmelerimizde denetimlerimizi arttırdık. Yıl boyunca gerekli denetimlerimizi zaten gerçekleştiriyoruz ancak Ramazan’da bu denetimleri sıklaştırdık. Vatandaşımızın sağlığına tesir edecek herhangi bir durum yaşanmaması için bu denetimleri gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.  
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte denetimlerini daha da sıklaştıran Belediye Zabıta İhtisas ekibi ilçedeki market ve bakkallarda satışa sunulan bebek gıdaları bebek mamaları gibi ürünler üzerinde denetimler hassasiyeti yapılmış.

Halkımızın temiz ve güvenilir yerlerde rahat alış veriş yapa bilmeleri için zabıta ihtisas ekibi çakışmaları başarılarını takdir edilmesi takdirle karşılanıyor. Ekipler yaptıkları denetimlerde  685 adet gıda ürünlere el konularak imha edildi.

İlçenin tamamında yapılan denetimlerde ruhsat, hijyen ve fiyat tarifesi gibi detaylar kontrol ediliyor. Denetim sırasında eksiklik tespit edilen yada halkın sağlığını bozacak türdeki işletmelere yasal işlemler anında gerçekleştiriliyor. Vatandaşın sağlığına korumak için uygulamanın yapıldığı ifade eden Belediye Başkanı Ali Toltar, 11 ayın sultanı Ramazan’da özellikle gıda işi ile uğraşan işletmelerimizde denetimlerimizi arttırdık. Yıl boyunca gerekli denetimlerimizi zaten gerçekleştiriyoruz ancak Ramazan’da bu denetimleri sıklaştırdık. Vatandaşımızın sağlığına tesir edecek herhangi bir durum yaşanmaması için bu denetimleri gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.