Dilovası’nda anahtarlar teslim edildi!

Dilovası 07.07.2021 - 20:03, Güncelleme: 07.07.2021 - 20:15
 

Dilovası’nda anahtarlar teslim edildi!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CANLI BAĞLANDI!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dilovası’na bağlanarak TOKİ anahtar teslim törenine katıldı. Dilovası’nda 3 aileye anahtarları protokol tarafından teslim edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2003’ten bugüne kadar 1 milyon konut inşa ederek, 5 milyonu aşkın vatandaşa ev sağladı. Bu kapsamda TOKİ, 1 milyonuncu anahtarı dün, Ankara Sincan’da gerçekleşen törenle sahiplerine teslim etti. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye’nin en büyük konut hamlesinin 1 Milyonuncu konutun anahtarını teslim etmekten de büyük bir memnuniyet duyuyorum. Milletimiz yatay şehirleşme istiyor. TOKİ’den ev sahibi olan tüm vatandaşlarımızın huzurla, güvenle, ağız tadıyla, esenlikle evlerinde oturmalarını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu. 3 ANAHTAR VERİLDİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından canlı bağlantıyla 7 bölgenin her birinde bir TOKİ projesine bağlanılıp, buralarda da anahtar teslimi ve kurdele kesimi yapıldı. Marmara Bölgesi’nde Dilovası’na bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konutları vatandaşlara sordu. Dilovası’nda 3 anahtar teslimi yapıldı. İlk anahtarı Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ikinci anahtarı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, üçüncü anahtarı ise Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir verdi. ERDOĞAN’DAN DİLOVASI SÖZÜ! Ev sahibi olan aileler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Bu sayede ev sahibi olduk, Allah başımızdan eksik etmesin sizi. Allah devletimize zeval vermesin” dediler. Ev sahibi olan bir ailenin çocuğu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çay içmeye davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dilovası’na geldiğinde eve misafir olacağının sözünü verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile bağlandığı Dilovası’ndaki anahtar teslim törenine; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, anahtar teslimi yapılan aile bireyi Burhan Sarı, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve vatandaşlar katıldı.    
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CANLI BAĞLANDI!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dilovası’na bağlanarak TOKİ anahtar teslim törenine katıldı. Dilovası’nda 3 aileye anahtarları protokol tarafından teslim edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2003’ten bugüne kadar 1 milyon konut inşa ederek, 5 milyonu aşkın vatandaşa ev sağladı. Bu kapsamda TOKİ, 1 milyonuncu anahtarı dün, Ankara Sincan’da gerçekleşen törenle sahiplerine teslim etti. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye’nin en büyük konut hamlesinin 1 Milyonuncu konutun anahtarını teslim etmekten de büyük bir memnuniyet duyuyorum. Milletimiz yatay şehirleşme istiyor. TOKİ’den ev sahibi olan tüm vatandaşlarımızın huzurla, güvenle, ağız tadıyla, esenlikle evlerinde oturmalarını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

3 ANAHTAR VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından canlı bağlantıyla 7 bölgenin her birinde bir TOKİ projesine bağlanılıp, buralarda da anahtar teslimi ve kurdele kesimi yapıldı. Marmara Bölgesi’nde Dilovası’na bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konutları vatandaşlara sordu. Dilovası’nda 3 anahtar teslimi yapıldı. İlk anahtarı Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ikinci anahtarı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, üçüncü anahtarı ise Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir verdi.

ERDOĞAN’DAN DİLOVASI SÖZÜ!

Ev sahibi olan aileler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Bu sayede ev sahibi olduk, Allah başımızdan eksik etmesin sizi. Allah devletimize zeval vermesin” dediler. Ev sahibi olan bir ailenin çocuğu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çay içmeye davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dilovası’na geldiğinde eve misafir olacağının sözünü verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile bağlandığı Dilovası’ndaki anahtar teslim törenine; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, anahtar teslimi yapılan aile bireyi Burhan Sarı, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.